new years eve

nu, drinking games, hur fan visste du det och sprit!
vad gör du ?
Gott nytt år, ha en underbar kväll
Elinor och Ellinor

trettionde december

Tänk att det redan är den sista december imorgon, jag kan inte riktigt fatta det. Detta året har gått väldigt snabb för mig och ALLT stort i mitt liv har inträffat. Jag har lovat att mig själv att inleda det nya året på ett bra sätt, försöka förändra det som inte har varit bra detta året osv...

Morgondagen till ära kommer jag tillbringa ute på landet med min käraste vän ella vi ska käka fondue och kladdkaka. Därefter ska vi ta taxi in till stan och dansa hela natten lång. Vi har inget riktigt bestämt eller planerat utan vi tar det som det kommer. För oss blir det oftast bäst så. För när man planerar och organiserar in i minsta detalj så skiter oftast allt sig till slut. Förväntar man sig inget så kan man inte heller bli besiken utan det kan bara bli bra :)

måste lägga in dagens citat av mig själv .
idag på jobbet:
en kund beställde en hamburgartallrik och när jag skulle lägga på överdelen till brödet så åkte det ner i fritösen och jag var tvungen att hämta ett nytt. Men alla bröden var frösna så det tog att tag att värma det nya.
När jag sen gick ut med maten till henne så sa jag
jag råkade fritera din överdel först det var därför det tog lite tid.
hon bara OOOOKEJ

Australia

Är det någon mer än jag som vill se den nya filmen Australia med Nicole Kidman och Hugh Jackman det handlar om två personer som kommer från två helt olika världar. Det är regissören från både  Romeo & Julia och Moulin Rouge. Jag tycker den verkar superbra och jag gillar Nicole Kidman som skådespelare,  Med tanke på vilka filmer regissören har gjort tidigare kan jag inte tänka mig annat att denna filmen kommer bli SUPER

elli

gonattshen


Nu ska jag sova, har sagt det tillmig själv i snart en timme! jag måste för att orka med morgondagen.
Har förövrigt skit ont i ryggen och det är typ 2 veckor kvar tills jag ska till massören HJÄLP!
Idag slipper jag sova Ensam, kalle är min trogna vän som vet precis hur jag vill ha det så i natt gör han mig sällskap, han ligger mitt i sängen och snarkar just nu. Får se om jag kan tränga in mig brevid honom och få min skönhetsömn. ha det så bra "alla" puss elli 

mario barret

En av mina favorit artister har länge varit Mario, just för att han gör låtar som berör och för att han har en otroligt lugn och  tillfredställande röst. Jag glömmer aldrig när en av hans första låtar let me love you kom, jag älskade verkligen den och jag  kunde inte sluta lyssna på den. Vet ni vem han är och gillar ni i så fall hans låtar?



elle galan 2009

den 16 januari är det dags för elle galan 2009.

bilden är tagen från
http://www.elle.se/elle-galan-2009/





satc

Sex and the city är bäst när man är på dåligt humör!!







jag har dött ja!

jag har faktiskt dött, känns det som. jag är fortfarande trött efter jobb då jag va hemma 06,30 helt SJUKT!! illa illa !
sen är min data sjuk i huvudet och den mår ju inte bättre av att jag spillde ett glas vatten över den när jag vaknade vid 05 idag! det suger att jobba natt, man kommer in i helt fel rytm och jag blir faktiskt på ett riktigt dåligt humör!!
vilket jag fortfarande är, tycker hon som äger hästen jag har kan komma och hämta honom typ NU om jag får be!! och sen att mina föräldrar kan ge mig en ny bil och en lägenhet på BJ gatan i stockholm när jag fyller år!!
ja som ni ser så suger mitt humör och jag vill inte dela med mig av det tyvärr..
Ella

vad har hänt med ella?

har hon åkt upp till gävle utan att ta datorn med sig? Är hon upptagen med att rida sin underbara häst ? Eller han hon gått och dött? vad tror ni? jag röstar på att hon har gått och dött, för här har man inte sett henne på ett tag!!

Själv har jag precis överfört nästan alla mina bilder från min andra dator till denna, man samlar på sig rätt många bilder på några år alltså. Men kul är det att titta på och se hur man förändras.



i högstadiet minns inte om det var i åttan eller i nian men troligtvis i början på nian



Detta var i oktober-november 2006



2007 minns inte när



sommaren 2007



Vintern 2007



sommar 2008





höst 2008



nu i lördags

det sker en del förändringar också vilket jag tycker är jätte kul att se.
nu måste jag skynda mig in på jobb. puss elli
 

gårdagen i (massa) bilder

har tyvärr inga bilder från Annas fest, men några bilder från utgången har jag.
HAHA vi fick en kommentar från en 'anonym' som skrev att blogga utan bilder är som att festa utan sprit. stämmer det?
jag har inte installerat photo shop på den nya datan än, så jag kan inte ta bort de röda ögoen som finns med  på varenda bild och så. ni får undvika att kolla på dem !


hemma hos mig när vi gör vid oss  jag och anna







Anna





elinor


Anna med en klassisk Cosmopolitan



Anna, jag , Dzejna



Sadaf, Anna och Dzejna

my dear friend an neibour

Igår var jag på "kalas" hos min granna Anna som fyllde 18, massor av god mat och ännu mer god tårta. Eftersom att hon fyllde 18 så fanns det inget annat än att hon skulle följa med ut och uppleva vår otroligt glamorösa stad nattetid. Efter många om och men valde hon att faktiskt hänga med.  Det blev en liten runda till stinsen, crom och steakhouse ställena jag faktiskt igenligen tycker väldigt illa om men som man kommer in på när man är 18 och som man måste ha varit på. jag eller vi tog en massa bilder, det var även en gubbe som lärde mig hur jag skulle posera på en busshållsplats yes ni ska få se dem sen för nu börjar jag och jobba. jag jobbar till fyra och sedan har jag två stora djur som behöver ridas. puss elli

influence

Mary-Kate och Ashley Olsen gör den litterära världen glamorösare!


Mary-Kate och Ashley Olsen har nyss släppt en bok, vad jag har hört så är det en självbiografi den heter influence och jag vill så gärna läsa den. För mig är båda tvillingarna stilikoner och jag nappar gärna upp inspiration från dem. Jag älskar även huset fullt säsongerna. Många må tycka att de gått ner sig rejält ett tag, men herregud man kan inte alltid ligga på topp vilket dem faktiskt har gjort sedan de var 8 månader gamla. Jag beundrar dem och skulle jättegärna vilja läsa deras bok. elli

mellandagsrea INGET för mig!

nästa gång jag ska ut på stan, ska jag köpa en fet barnvagn! nu kommer säkert alla barnälskare här ute få ryck på mig och skrva uppsatser till mig! men jag gillar faktiskt inte barn, jag gör inte det! dom är söta på avstånd. ännu mindre gillar jag barnvagnar, alla kör runt med värsta feta vagnarna och kör på ens skor hela tiden, säger man förlåt??? NEJ, sen ska dom in med dom jävla vagnarna överallt också, typ i de minsta affärerna där det är mest folk, bara för mammorna vet ju att de kommer fram hur de än gör!! USCH nej minus på mammor med barnvagnar idag!
Har shoppat idag  igen, inte bra?! Blev massa hunky dory saker igår, idag blev det jeans och hunky dory kofta igen!
roligt och trevligt att gå på stan ändå trots alla barnvagnar och galet folk som skulle ut på rean! hittar nästan aldrig något där ändå!
Nu ska jag faktiskt sova för jag är så trött så jag håller på att dö, sen kanske fixa något att äta, alla har typ övergett mig igen här hemma?!

dan efter dan efter dopparedagen

Godmorgon, jag har precis vaknat och ska genast slänga på min stallkläderna för att sticka och rida. Jag är sjuk som nästan halva Sveriges befolkning också är. Trots att jag är sjuk ska jag börja jobba klockan tolv, dock slutar jag redan 16.oo så det är inte så farligt. Stackars Ella som fick jobba igår fast än att hon verkligen inte ville!

Är det någon som ska till mellandagsrean ? jag vet inte om jag pallar trycket just nu känns det inte så i alla fall.
ses senare, puss elli

olsen ashley

ashley-olsen-attending-calvin-klein-9-16-05-03.jpg

shoppingen





en kofta, en tunika och en skjorta från Hunky Dory



och en tjock tröja från Paul Frank!
gillade ni det ?
Ella köpte också en massa fint från Hunky Dory som ni säkert får se sen.

swedala outlet



det är pisseväder ute, öser ner med regn men jag och ella ska åndå åka ner till Swedala där de har en märkes outlet och en mellandagsrea som börjar idag! Själv så skulle jag vilja hitta en tunika helst vit men vi får väl se vad det har att erbjuda. Annars händer det väl inget speciellt idag man äter resterna på julmaten?

jag ska ta lite bilder idag, för nu är det så fruktansvärt lätt att lägga in och ladda upp dem med den nya datorn. puss elli


kärlek/?

jag älskar honom, har alltid gjort och kommer alltid att göra!


julafton

kunde inte blogga igår på grund av min dator den var efterbliven. men jag hade en riktigt trevlig lillejulaftonmed släkten vi spelade julklappspelet där jag fick en halv vodka flaska och ett spel som hette hur fan visste du det. haha
idag på självaste julafton har jag varit i stallet och ridit flamman vilket faktiskt gick mycket  bra!  Sen har jag bara varit hemma och kollat på Kalle Anka som alla andra svenskar säkert också har gjort. Men det bästa av allt är att jag just nu bloggar från min nya 15 tums bärbara dator som jag fick i julklapp jag är överlycklig. Fick även en massa andra fina saker. visar bilder på dem imorgon puss och fortsatt god jul !!

mamma mia!

idag ska jag dumpa julen, som jag gjort nu den senaste månaden?! precis som min kära vän skrev i sitt förra inlägg. jag är ingen julmänniska längre, nästa år vid den här tiden kan jag lova att jag ligger i en solstol och bli super brun istället för att stressa runt för att hitta juklappar och allt!
nu har jag precis vaknat och ligger och kollar på mamma mia. vad gör ni den 23 december?
förresten blev jag klar med alla julklapparna igår haha!


kärlek och hat

kärlek

 Stylebystars i all ära, de har alltid något som faller en i smaken och det är verkligen till rimliga priser, det är en bra och snabb leveranstid (det tar bara några dagar) och plaggen är i bra kvalite. Du slipper känslan av att "alla har likadan klänning som jag " eller  " den där kan jag inte köpa för halva min stad kommer att  gå runder i den sen". Nej de har inte så många klänningar eller kjolar eller vad det nu är utav varje utan plaggen är rätt unika. Plagg som man känner din fin och uppklädd i. Storlekarna är normala. Tummen upp för stylebystars.

Att jobba och följa sina vardagliga rutiner tycker jag om, visst de kan brytas ibland eller ändras det gör inget men när det är som det brukar vara det är då det är bäst. Träning på tisdagar och Onsdagar jobba helgen på ena stället och jobba tidag och torsdag på andra stället. Ni fattar vad jag menar, ibland är det liksom skönt när det bara får lov att vara som vanligt.

Clementiner, mums om man inte hade behövt skala dem så hade jag kunnat leva på enbart clementiner för gud vad gott det är spciellt de allra minsta som är jobbigast att skala de är de som är godast. Nackdelen är att det kan finnas vidriga kärnor i dem, men det är nästan aldrig några i de minismå.


hat

Julen, detta året har jag inte hunnit göra mig redo inför julen efter som det knappt hann vara höst. Jag kan inte känna någon julkänsla över huvud taget och därför känns det så himla meningslöst för mig att springa runder och vara "stressad" som det kallas att man är vid denna tid. Jag skulle kunna lägga de pengar som jag faktiskt igenligen inte har till julklappar på något helt annat istället. Sitta och göra sig till och vara trevlig inför släkt och andra bara för att det är jul är inte heller något jag känner för. Nej det hade varit skillnad om man vaknade på morgonen, kollade ut genom föstret och kunde inte se något annat än ett stort vitt snötäcke. Att man fick skotta uppfarten för att kunna köra ut bilden eller att man faktiskt fick frysa lite i sin tjocka Canadian Goose vinterjacka. Julen kan komma att bli allt mer överskattad.

Att känna sig ensam är inget vidare, alla måste ha någon som kramar och pussar på en ibland eller som bara finns där och vill prata med en om vad som helst. Någon som säger hur bra och fin man är eller någon som man vet alltid ställer upp för en om man behöver hjälp. För det suger verkligen att gå och lägga sig varje kväll och känna att man inte har någon bara för att man för stunden har tråkigt eller känner sig ensam.

Tekniska prylar, idag hade jag lånat hem en DVD box med huset fullt som jag hade tänkt se i mitt vardagsrum där det finns Tv och DVD men när jag sätter i en skiva så flimmrar bara bilen och det går inte att se  någon skiva i den (observera att båda fjärrkontrollerna är sönder så jag får trycka där framme på både Tv'n och Dvd'n) Jag går in i mitt rum (där jag inte har någon TV) och ska sätta i skivan i datorn som nu för tiden lever sitt egna lilla liv och bildskärms inställningarna som spelar mig ett spratt, det visar sig att jag inte kan kolla där iheller eftersom att formatet blir minst 10 gånger större än vad det ska vara så ni kan ju tänka er hur karaktärerna i huset fullt såg ut då. Jag provar och sätta i DVD'n i min lillasysters dator men den kan inte ta Amerikanska skivor för den har tydligen inte den inställningen tror ni att jag blir galen när ingenting fungerar i detta huset? Inte nog med det, när jag bestämmer mig för att kolla på parlamentet istället tror ni verkligen att  just kanal 4 fungerar i min källare då?

elli

rip it off

Shiet, har precis varit ute och sprungit en runda för en gångs skull och det var varken jobbigt eller tråkigt utan bara roligt och skönt. det var ingen lång runda men tillräcklig för att jag skulle bli flåsig och varm. Det tar inte alls mycket av ens tid att springa en runda på kvällen eller morgonen så jag ska nog börja med det nu, man måste bara ha tid att duscha efteråt om man som jag svettas som en gris. men attan så skönt det känns nu när man har dushat riktigt fräscht.

imorgon bitti hämtar Ella mig för vi ska köra ut till väla och hänga på låset när dem öppnar klockan 10, vi ska julhandla den 22 december. för mig känns det sinnesjukt.

En bra sak som har hänt idag är att morfar ringde innan och nu ska vi inte fira jul ensama längre utan med morfar hans fru och min morbror, vad mysigt vi har liksom aldrig firat jul med den delen av släkten innan, mycket bättre än att sitta själv med familjen på julafton som vi skulle ha fått göra detta året på grund av ändringar i  traditionerna.  elli

21 december!!

jaha då va det typ snart jul, har fortfarande inte tagit tag i mitt julklappsköpande?! helt sanslöst faktiskt. jag är helt slut idag och har riktigt ont i min kropp. testade engångs linser igår för jag ser dåligt, självklart somnade jag med dom, det är inte att rekomendera!!

att ha tråkigt är inte min grej

Ella har varit ledig hela dagen och ändå inte bloggat, jag tycker att ni kan skälla på henne lite för att hon inte har varit så bra på den fronten på sistonde.

Jag har skit tåkigt och vet inte alls vad jag ska skriva om, återkommer kanske senare.  elli

göta kanal 2


sitter hemma och kollar på Göta Kanal II och dricker cola.
den filmen är så rolig haha när han ena blir stoppad av polisen så kommer han andra

-haha skit på dig
- vah vad säger han?
- han sa skit på dig
- men vad betyder det?
- öhm det beyder ha en bra dag
- aha, skit på dig du med!
- hahah

dagen i bilder



Ella som håller i sin favorit klänning från BettsyJohnson som går loss på 5000+



baksidan på klänningen,underbara rosetter!



dessa jeasen la jag undan, hur snygga är dem inte ?



denna skjorta står högt upp på önskelistan , från acne 1500:-



jag sitter och beundrar mina nyinöpta julklappar till mamma och pappa inne på spirit.



Denna kofta från weekday önskar ella sig i julklapp, svinfin är den.



vi satt och fikade på Roberts coffie, möö ella gör en mongo min



kyckling, avokado och bacon macka, mums.
blixten gör ett bra jobb med bilden eller ?



Ella har hittat några fina diskhanskar, är det kanske en julklapp till juklappspelet?

detta var en liten runda på väla, lite trevligare med lite bilder eller vad säger ni?


min(elinors) ångest har delvis släppt

Nu är vi hemma hos Ella vi har precis varit på väla och jag fick köpt julklapp till både mamma och pappa, känns riktigt skönt att ha det gjort. Men jag har ju några klappar kvar men till skillnad från Ellinor Andersson min kära vän så är det jag har kvar ingenting för Ella har inte köpt en enda julklapp.HAHA

Vi är som sagt hemma hos henne nu, vi ska göra stallet till henne först jag mockar och hon sätter mat. Det blir ingen ridning på hennes vilddjur. När vi är klara här ska vi åka till mitt stall och rida Flamman tillsammans han kan verkligen behöva en riktig genomkörare. 

Nog om hästar och julklappar, Att bara gå på väla är rena rama underhållningen att bara kolla på människorna i julstressen. Vissa ser helt lost ut då menar jag inte bara förvirrade utan hur folk faktiskt klär sig. Håll med mig om att världen är full med fula människor. 

bilderna kommer in så fort jag kommer hem till min enormt kapabla dator. elli


shopping

nu ska jag och Ella köra till väla och kolla julklappar och jag LOVAR att det kommer upp bilder i efermiddag för jag har verkligen bestämt mig för att jag ska bli bättre på att fota och lägga upp bilder i bloggen.
en sak till: Kan inte alla som läser vår lilla blogg skriva en liten kommentar, typ 'hej' eller 'jag läser er blogg' bara så att vi vet ungefär hur många som läser vår blogg. ???

christmas gifts



ska sätta mig och packa in de få julklappar som jag har köpt, en till Ella och resten till min lillayster så har jag det problemet ur världen den 24/12.Vad ska jag köpa till resten som mamma och pappa ? Jag har verkligen problem med det. Sen ska jag även köpa två juklappar som ska vara med i julklappspelet som vår familj spelar på lillejulafton.
Fredag i all ära men gud vilka problem jag har.


gossip girl

Ni alla som kollar på gossip girl vet ju att Serina och Dan är ett par på riktigt alltså inte bara i serien.
Jättegulliga är dem tillsammans också!



Men visste ni att Jenny och Nate också har funnut varandra utanför serien, de var ju en liten romans hos dem i serien för ett litet tag sedan, men jag kunde aldrig tro att de skulle bli ett par på riktigt. Jenny är ju faktskt bara 15 år född 1993 medans Nate är 8 år äldre. Söta är dem tillsammans iaf...



Ännu en överraskning som jag blev chockad av är att Chuck och Vanessa också är ett par, själv har jag nu i och med serien kopplat ihop Chuck och Blair men som det kan gå...




jobb

Ligger fortfarande kvar i sängen, har inte orkat gå upp än finner liksom ingen anlednig till det. jag börjar jobba kl 14.oo idag igen skulle igentligen jobbat kväll på mitt andra jobb men jag fick bytat min tid. kommer jobba rätt så mycket nu under jul och nyår vilket väl i sig är bra eftersom att det är många röda dagar. Igår fick jag ännu ett nytt jobb eller mer som en vikarire som hoppar in när någon annan inte kan. Det är på mitt stall så jobbet innebär mockning och hästskötsel.  Det är roligare än att stå och steka hamburgare iaf. Nu har jag alltså tre jobb ett på helgern och ibland någon vardag, ett på vardagarna och ibland någon helgdag och ett nu som jag kan hoppa in lite hur som helst när de behöver hjälp. Gud Elinor när ska du etablera dig?

Och ändå så söker jag fibrilt nya jobb överallt och ingenstans.

vi är bra, eller??

jag har kommit på en sak, elli och jag är nog inte så bra som vårt bloggnamn säger, för varken hon eller jag har handlat en enda julklapp och det är den 19/12 haha, har nog lite lätt panik för oss båda nu!!!!!!!!

snorfina nyheter



De har och kommer få in riktigt fina klänningar nu och framöver, jag snakkar naturligtvis om style by stars det är ett måste att bara gå in och kolla!!

hej

min dator kolappsade igår totalt, den föstorade allt på skärmen ca 10 ggr! därför blev det inte så mycket bloggande från min sida. Jag sitter nu vid min lillasysters dator och  käka advokado och knäckebröd med ett stort glas juice det fick bli min lunch. Jag ska försöka skriva ihop ett litet brev som jag ska skicka iväg till Danmark angående ett hästjobb, ska bara försöka folmulera mig på ett bra sätt också. Jag börjar jobba kl 14.oo till 19.oo därefter ska jag övningsköra. later elli

träningsverk på hög nivå

i måndags så testade jag kettle bells på gymmet, det lät trevligt och enkelt. uppvärmningen va skit lätt och jag tyckte det verka va roligt! sen kom vi till själva passet, herregud, vikter situps ALLT och jag med min lilla otränade kropp.
jag har fortfarande problem med att komma ut och in i bilen, samt fortfarande problem med att gå i trappor och sånt, har nog aldrig haft sån här träningsverk!! hemskt är det!

Modeikonen talar ut...

Fillepipe bloggar om mode? Ja, vafan, jag har redan sålt allt vad värdighet heter så jag kan väll inte bli mindre poetisk nu…

I dag är det ingen vanlig dag, för det är Ellies födelsedag, och i fredags var heller ingen vanlig dag, för då var det Ellies black and white partaj! (notera att inlägget skrevs i den 15/12)
Dresscode i all ära, men för en modemedveten hunk som jag så hade jag gärna sett texten ”Dresscode: Show some skin” på inbjudningskortet… Men nu stod det ”black and white” och givetvis ägde filip varken svarta eller vita kläder. Därav blev det ett välbehövligt besök på väla under fredag eftermiddagen. Där shoppades det som aldrig förr och det jag handlade visade sig vara ”the shit of mode”.


(ja, grattis Ellie)

Här nedan kommer outfitten som blev utvald till dagens och festens outfit.


Strumpor: Stilrena strumpor från Åstorp/Kvidinge IBS (svarta)
Kalsonger: låt den hänga…
Jeans: Traditionellt mörkblå jeans från BLP
Skjorta: Vit, skräddarsydd skjorta från Vailent som satt som en smäck på fillepipes muskulösa overbodey/överkropp.
Slips: Svart smal slipps från These Glory Days. Noterbart här är att man givetvis knyter slipsen själv. Kan man inte det så gör man som jag… Googla ”så knyter man en slips” .
Accessoarer: Ring från Dyrberg/Kern och klocka från Disel.

Modeikonen tipsar:

• För att få till det lilla extra så tänk på att inte köra med för många knappar uppknäpta på skjortan. Detta är ett vanligt fel som lätt sänder desperata signaler. Gravt uppknäpt skjorta funkar kanske till ”Våldtäktslåten” på något sliskigt uteställe i Turkiet, men inte i Helsingborg vintertid… Så knäpp till näst översta och se stilig ut!

• Knyt slipsen själv och låt den gärna hänga lite på sniskan.

Skippa gärna det vattenkammade håret och försök inte se rik ut!

Word // Filip Johansson


PS: Alla som har en tv att tillgå ska 16.10 (kanal 5) bänka sig för att se det bästa OTH avsnittet någonsin. DS

ballonger

Vad som har hänt hittills denna dag kommer ni få ta del av först om några dagar, det är bara Ella i hela universum som vet eller nä En till faktiskt men den räknas inte!

Var nyss på massage med mamma ju, herre jisses vad ont jag har i min nacka och runt axelpartiet! vi har bokat ny tid efter jul igen.

håller nu på att leta lite inspiration till julklappar, jag har inte en aning om vad jag ska köpa till någon i familjen, är det någon som har något förslag vad man kan ge sin pappa ? Vad är den ultimata juklappen?  elli

massage

Sitter nu och väntar på mamma som ska hämta mig, vi ska köra och få masasage nu. Hon masserar mest ryggen och armarna. För att bli mer avslappnad och mjuk. Jag behöver verkligen massagen som jag får i och med ridningen och stallskötslen. Jag tror nog att alla behöver någon sorts massage för att bli mer avslappnade. Jag tror att jag skulle behöva fotmassage också även fast jag inte tycker om när någon rör vid mina fötter (och jag hatar att röra vid andras)  Men skönt är det iaf!

high heels


perfekta till nyårsafton, är fortfarande på jakt efter den perfekta nyårsoutfiten.

dermalogica

jag vet att det är många ute som har problem med sin hy och försöker hitta produkter som funkar. jag själv är erfaren av dessa problem och har använt många olika produkter bla från clinique och mary kay men utan resultat. när jag började med produkter från dermalogica såg jag resultat redan efter kort tid. problemet är att det finns hur många krämer som helst från detta märket och det är kanske inte alltid lätt att hitta rätt själv. personligen tycker jag att man ska ta hjälp av en hudterapeut.
produkterna på bilderna har jag själv använt mig av och trivs super bra med de. båda är bra för acnehud, den ena är en dagkräm man kan använda under foundation för att inte huden ska bli fet under dagen. den andra brukar jag använda på natten för att ge huden extra fukt eller under dagen då jag är lite torr. jag rekomenderar verkligen dessa produkter och är det något ni undrar över får ni jättegärna fråga!





jordbävning såhär en tisdag haha !

ja det va ett trevligt sett att bli väckt på, jag låg i sängen och va skit sur för jag trodde att det va någon idiot i huset som smällde med alla dörrarna och sånt haha ! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4004352.ab läs allt om jordbävningen här! så nu har man vart med om det också. nu vill jag åka och sola och äta frulle med min kära vän men hon svarar inte.. så gnäller hon på mig att jag inte svarar haha, men ska ringa ner henne nu!
hoppas alla lever här ute!


ett projekt

ett projekt som jag håller på med just nu är att hitta en klänning till både nyår och julafton, vilket visar sig vara mycket svårt!!



elinor

cashew's, apelsiner, fruxo och en go film är det som gäller just nu en mysig födelsedag helt enkelt, igentligen som en vanlig måndag men ändå bättre.

grekland 2008


elli och ella i grekland

julklappsångest och julångest

jag har riktigt mycket ångest för att jag fortfarande inte handlat en enda julkapp till någon än! det är den 15/12, GRATTIS elli! har precis vart ute och kollat efter några julklappar men utan resultat. Jag som va värsta julmänniskan innan och hade allt klart den 1/12 har typ blivit slöare och slöare med det!!

känner mig redan äldre


bild lånad av Elin Kling

Jag läste runder i andras bloggar för att samla inspiration och motivation, då jag var inne på Elin Klings blogg vilket jag är dagligen såg jag att hon nyss hade köpt dessa underbara skorna från louboutain? (kan inte stava till det) åhh de är helt sjukt snygga! och att sulan är röd gör dem bara ännu snyggare.  vad tycker ni?

 På tal om ingenting så känner jag faktiskt mig redan ett år äldre, jag har nämnligen precis ståttoch strukit en skjorta vilket aldrig har inträffat förut, där samlade jag på mig några vuxen poäng!

congratz to me

grattis till mig själv för idag är det som sagt min 19 års dag. blev precis väckt av mamma pappa och lillasyster med en massa presenter. Innan de kom in i rummet hade jag värsta drömmen som jag inte minndes när jag vaknade, så typiskt! Av min lillasyster fick jag ett par röda benskydd till min häst, lite ovanligt att jag skulle få något till hästen av henne med tanke på att hon är totalt ointresserad. Av mamma och pappa fick jag också lite grejer till hästen bland annat en Klippmaskin sen fick jag även lite kläder från Hunky dory och Mag'smagasin. Jag är helnöjd.

Nu ska jag gå upp och göra mig i ordning, prova mina nya kläder och sedan bestämma mig för vad jag ska hitta på idag. Troligtvis blir det bakning som står på schemat eftersom att jag har fått en så fin muffinsbok nu i present. Jag ska även äta rester (som är världens godaste) och tårta. Skulle kanske kunna bli en snabb runda på väla också för att kolla lite julklappar men det får vi se, jag måste ju läsa Bil-teori också. puss elinor

grattis (i förskott) Elinor



e n  f i n  o c h  g o d  t å r t a  o c h  t v å  v i l d i n g a r

kalas



nu har jag "släktkalas" med morfar och hans fru på besök, deras hund är helt tokig i vår hund Kalle de yrar runder i hela huset. vi har ätit kalkon middag och ska snart äta tårta sen ska jag tyvärr jobba klockan fyra. Hade gärna stannat hemma för att fira mig själv. Imorgon är min födelsedag då jag blir nitton! lite spännande är det eftersom att jag inte har den blekaste aning om vad jag kommer få i present av mamma och pappa. nyfiken i en strut.

just another magic sunday!

jaha då va det söndag igen!  tiden går sjukt fort. jag har inte handlat en enda julklapp än?! nog smart man är..
men jag har inte tid, så jag känner att jag får ta tag i det lite senare!
idag är jag riktigt trött efter jobb igår, så jag tänker inte göra alltför mycket, kanske städa här hemma och fixa hos hästen men annars inget.
sitter på nätet nu och letar efter nyårsklänningar! någon som vet vart man ska kolla?


fredagen den tolfte



lite bilder från min fest vilken  jag tyckte blev väldigt lyckad. det kom mycket folk och jag hade iallafall trevligt. fick en massa fina saker som en ny berlock till mitt Tomas Sabo armbad, 2 fina halsband, shabrak en bok om muffins och muffinsformar, champange osv... måste tacka ella för all hjälp jag fick den dagen det hade inte blivit bra utan dig :)

jag är död

det finns inga andra ord!

sunes jul

det bästa mot bakfylla är helt klart sunes jul! Ligger och kollar på avsnittet om julbaket nu haha, min mamma håller nämligen på och julbakar här hemma och spelar peter jöback på HÖGSTA volym och just nu känns det verkligen som om snygga Peter är inne i mitt huvud och sjunger haha !
här får ni avsnittet jag kollar på, ni som inte har sett det måste se det! och ni som har sett det måste bara se det igen haha !



underbar kväll, dålig morgon!

igår var det en perfekt kväll enligt mig. Elli hade ju fest, jag hjälpte henne och fixa allt, sen stack vi till frisören och blev fina i håret, fast vi fick åtgärda vissa saker själva haha!
sen på med våra skit snygga klänningar!
hade verkligen super trevligt med allt folk som kom! det bjöds på riktigt god mat också!
Tack Elli för en super rolig kväll!
sen när vi vart hos Elli ett tag så stack vi ner till stan. Där vi hade ganska roligt ändå, mycket folk och vissa klädde sig som ja vi vet inte vad??!! ska nog ge den bruden en personlig stylist i julklapp haha!
Nu mår jag som jag förtjänar, precis som man alltid gör efter en utekväll!
Jag har sovit fram tills nu, så jag har missat det fina lucia firandet på HFRK! blev skit ledsen för det för dom brukar va riktigt duktiga!
Så nu tänkte jag slänga mig i duschen och sen fixa mig för att åka till mitt jobb! orkar verkligen inte jobba inatt för jag mår så dåligt! Men det är ju mitt eget fel och jag hade ju som sagt sjukt kul igår så det får jag väl leva med haha!

party time!

morgonen började igentligen förjävligt med tanke på min hovslagare som i princip är dum i huvet, han kom som vanligt inte när han skulle och jag gick därmed upp kl 7 i onödan! Sedan ringde ella och sa att hon var på väg för att hämta mig inne på ridhuset. sen började det !

vi åkte hem till mig och städade klart mitt rum
stack till maxi och hanlade godis, chips, ris och saffran
åkte hem till mig igen och städade toaletten groooowse
stack hem till ella och hämtade gnelly
köpte korv på camilla
dukade och dekorarade bordet
nu ska vi till frisören

kommer snart med foton på våra frisyrer :)


avsnittet

här kommer avsnittet.

saffran och russin

SAFFRAN!! Nej jag har glömt saffran, och russin också. nee nu måste jag till affären IGEN!!
haha i morse satt jag och kolla på greveholm, jag älskar bara den julkalendern.

en god start på dagen

   +   Yoggi Jordbær yoghurt - 1L


kanske inte världens nyttigaste frukost, men gott  var det !
nu sitter jag med körskoleteorin och försöker göra ett delprov, trist är det. men jag ska snart börja klä på mig för att ¨åka till körskolan! lite nervös är jag ...

för min egen skull

tänkte skriva ner min dag imorgon just för min egen skull så att jag kan se vilket tempo dagen kommer ligga på. När jag vaknat ska jag ta mig till körskolan då jag har "lilla uppkörningen" 1o,3o är det ! därefter ska jag pallra mig ner i stan och KÖPA en klänning till mig själv fan ta mig om jag inte hittar någon. Sen ska jag ta mig upp till ridhuset där jag ska jobba mellan 14-19 och antingen innan eller efter ska jag då hinna rida flamir. När jag har slutat måste jag hem och städa klart det som jag inte "hann" med idag (jag rymmde bara upp och dammsugade idag) Måste sedan sätta mig ner och skriva en inköpslista till festen mums jag längtar så, det ska bli så roligt med en massa folk i mitt hus. och elinor, glöm inte teoriplugg för det måste du göra !!! ajabaja.

en liten fågel viskade idag i mitt öra att vi snart ska få besök av fille här i bloggen viljet jag tycker är väldigt roligt.

en sak till: dagens HATOBJEKT är min hovslagare BOSSE !
 

fetaste paniken



AHHHH, jag har panik ! har rännt både på väla och i stan idag för att hitta en klänning som jag kan ha på mig på fredag. först och främst har jag varit ute efter en röd klänning men jag lovar att det finns inga röda klännigar i Helsingborg. förbannad blir jag, är det inte jul nu? julens färg är väl ändå RÖD??? nej då säljer de gröna, rosa, lila alla världens fulaste färger på klännigar utom julröd till julen. fattar ni poängen? förstår ni att jag är upprörd?
jag vet inte vad jag ska ta mig till men jag får väl bege mig ner i stan i morgon och leta fibrilt efter en klänning en nödlösning får det blil efter som att det inte kan bli så som jag har tänkt mig att det skulle bli.

vi lämnar det, jag har "lilla" uppkörningen imorgon och jag får ta och koncentrera mig på det nu. puss elinor

bild

en underbar bild på underbara skor från manolo blahnik bara för jag älskar skor!


sex

asså,. jag fick precis världens chock!
sex i all ära och så, men ibland blir det nog LITE för mycket, jag tycker bara det är roligt när folk är öppna med detta men, som sagt ibland blir det för mycket!!
http://dontwantyoureggsandbacon.blogg.se/


mellanlandar

har precis käkat en macka här hemma nu, ska snart åka igen om 10 min dvs. Då bär det av till stallet men först till bankomaten. Jag snackade nyss med min frisör och jag ska in och få mitt hår vidgjort innan mig fest på fredag, jag ska nu bara bestämma mig för hur jag vill att det ska se ut. Har lite olika förslag så det återstår att se. Om jag hinner så kan jag försöka visa upp några bilder på tänkbara frisyrer så kan ni få vara med och välja! nu åker vi igen. puss elinor


nionde december

Håller på att klä på mig för att övningsköra med pappa en runda, sen ska jag upp till stallet för min häst ska få nya skor idag. därefter ska jag försöka hinna jobba en liten stund innan jag ska till körskolan och ha mörkerkörning som jag anser verkar vara helt meningslöst. Sen ska vi åka och hämta marias häst som vi ska köra upp till mitt ridhus och rida honom lite där. Helst ska jag hinna plugga lite tråkig teori också, jag börjar nämnligen få lite små panik över den nu. Halkkörningen igår gick bra, jag vet inte riktigt vad jag tyckte, men det var inte så kryddat roligt som alla säger att det är man halkade ju knappt! jaja nu är det gjort också så får man tänka.

Imorgon bär det av till grannlandet Danmark´, ska skaffa mig ett litet förråd tills fredag och även desperat försöka hitta klänningen i mina drömmar.  Nu ska jag som sagt klä på mig hoppas alla mår bra och får en jätte bra dag :) puss elinor


har ett par lika dana som jag köpte i stockholm, jag älskar dem!

chill

++


god kväll, har haft en intensiv dag med tandläkarbesök, körlektion, halkkörning följde med till Marias stall och nu har jag precis kommit hem från mitt eget. ska slänga mig på soffan med coca cola och cashew nötter. imorgon är det städning, teoriplugg, övningskörning, mörkerkörning och träning som står på schemat. hur är det med er ? puss elinor

åttone december


älskar dig

idag ska jag iväg på halka, men innan ska jag ha en körlektion, jag är lite känslig för sånt som går lite snabbt och framförallt sådant som man är upp och ner i eller snrurrar runt så vi får hoppas att jag inte gör en urban på halkbanan!
efter jag har varit där så hämtar Maria upp mig så ska vi köra och kolla på hennes 2 nya bebisar, jag lovar er att jag ska fotografera dem så att ni får se. annars händer det nog inte så mycket mer hos mig idag.!

tävling




det finns inga ord för hur mycket jag tycker om honom.

"we are all naked"



igår hade jag och Ella en riktigt lång pratstund i hennes volvo vi var runt och körde i hela helsingborg, mysigt var det  och man fick verkligen prata ut om allt. godis krängde vi också! vi åkte kl 22 och var inte hemma fören vid 01 hela tre timmar snackade vi bara en massa skit men ändå en hel del viktiga saker som killar osv...

Jag ska snart iväg och jobba till 19,3o en riktigt seg dag har jag framför mig.
jag har precis givit min kära hund ett "julabad", så nu luktar till och med han gott :) ska nog lägga mig och vila i en timme nu innan jag börjar. sounds good

sjuk

jag har varit sjuk sedan jag kom hem från stockholm !
kan jag åka någonstans utan att bli sjuk? svar NEJ!
därför har jag inte orkat blogga. Nu mår jag bättre igen.

nu är vi inne i december, det är nu vi kan skylla alla våra problem på Julstressen, känns nog skönt att skylla på den i vissa stunder..


john mayer


your body is a wonderland

en låt som ni  verkligen måste lyssna på om ni inte redan har hört den. Fast har ni hört den så tycker jag att ni ska lyssna på den igen. Helt underbar låt enligt mig.

även denna dag avklarad


ella, elli och cicci

ska sova nu, göra lite soduko  som är min specialare jag är grym på det nu!
morgon dagen kommer bestå av mest jobb ska jobba på båda mina jobb imorgon och så ska jag ha körlektion innan jag börjar jobba. morgon kommer jag få känna att jag lever. sen kommer ella efter jobb och då ska vi ta en av våra klassiska bil-rundor, det ser jag fram emot. puss och godnatt

lady in red

ASOS Bow Back Sexy DressASOS Bow Back Sexy Dress

är på jakt efter en röd klänning till mig fest och även till nyårsafton. något liknande i denna stilen som klänningen ovan på bilderna, den är från ASOS. vet bara inte hur det blir med frakt och tull avgifter därifrån. om någon vet en snygg röd liten klänning så får ni gärna hojta till tack


televisionen



ikväll har jag inget bättre för mig än att glo på tv och för mig är det faktiskt väldigt ovanligt eftersom att det inte är något som jag tycker är roligt att göra. men ikväll är det både bonde söker fru och oskyldigt dömd på fyran. jag är bänkad !



3december



idag för mig är en helvetses dag, kan inte föklara varför men jag mår skit och alla är i princip dumma ihuvet. Jag tror nog att alla har någon sån här dag nån gång i sitt liv men hos mig har det blivit lite för ofta nu på senaste tiden. Något roligt måste inträffa i mitt liv tror jag. jag glädjs nästan inte av något längre. jag får kanske bara helt enkelt ta mig i kragen och säga : för fan ryck upp dig elinor ?

knarkare

ja nu har jag utsett mig själv till dagens knarkare!
sen jag kom hem från stockholm har jag varit mega förkyld, idag är det värre än igår.
så nu lever jag på alvedon och strepsils eller vad nu skiten heter haha.
inte det minsta kul faktiskt
jag hade det underbart i stockholm iallafall, har massor av bilder som jag kommer ladda upp när jag hittat kamerasladden som alltid är iväg? den har typ sagt upp sig från mitt liv nu haha !
nej men som sagt stockholm är en underbar stad! träffade en person också som gav mig den här förkyldningen, men det va det värt!
nej nu ska jag leta upp den förbannade sladden och fortsätta va dagens knarkare!

stående ovationer



Vilken känsla det var när Jan Brink och Briar red för sista gången i globen, publiken stod upp och klappade genom hela programmet "man var nästan gråtfärdig" hörde man många säga när de snackade med varandra efteråt. Det måste vara en helt otrolig känsla när över 10000 människor står upp och aploderar åt en när man rider. Snacka om att vara Partisk för ingen annan fick ens i närheten av samma uppvakning som Jan och Briar.

how about a round of aplause?



hittade  en bild från studenten hos sofie ( till höger) och kom och tänka på hur mycket jag faktiskt saknar skolan det låter helt sjukt men jag gör faktiskt det. det är inte kul att gå runder och göra ingenting ( vilket jag igentligen inte gör men) så jag har bestämt mig nu att jag ska söka in till högskolorna nu till våren för att om jag kommer in isåfall börja plugga till hösten. låter najs huh ?

hej helsingborg

nu är jag hemma från huvudstaden igen. blev inget bloggande för mig eftersom jag inte hade någon dator med mig. allt känns redan som vanligt igen. Vi har shoppat ätit gott festat och shoppat lite till ! och förståss kollet på attraktionen  stockholm international horseshow. Vi tog tåg och har precis kommit hem men Ella tog flyget och är nog snart hemma skulle jag tro då kan ni få se lite bilder och så :)

RSS 2.0