changed plans

som ni kanske ser så har katta tagit bort sitt i denna blogg, hon tyckte inte att det var lika roligt som jag gör. men var inte ledsna jag kommer fortsätta blogga antagligen med enn annan god vän och det kommer bli BRA, båda brinner för det. Jag kommer tillbaka efter helgen eftersom jag flyttar och massor just nu. vi kommer antagligen byta bloggadress också!
och  Maria: jag kommr sakna dig i stallet också !

29 oktober

exakt en månad kvar till sthlm och globen horseshow. vi åkerpå fredan och kommer hem på måndagen, så en hel weekend i huvudstaden är ju inte helt fel. Åker med Celle och hennes mamma, men Ella och Maria ska också dit plus att Annika bor ju där så det kommer nog bli najs och PARDEY. Nu ska jag bege mig till stallet, kan tyvärr inte lägga upp någon bild eftersom mitt internet inte är som det ska får bli det lite senare. då visar jag hur min dag har varit ! puss

we are both moving

denna vecka innebär flytt för både mig och Katta, vi ska båda flytta våra hästar till både nya och gamla stall vilket kommer innebära att vi inte längre kommer stå i samma stall mera. Katta flyttar nu mitt i veckan och jag flyttar till helgen. Själv har jag rätt mycket att göra eftersom att jag vill komma till mitt nya stall med rena och fina saker. Mamma har till och med tagit ledigt för att vi ska packa osv.. Skönt ska det bli och komma ifrån röran som jag brukar säga att det är på vårat nuvarande stall, där är alltid någon och man får aldrig lugn och ro. nog om det idag står det teoriplugg på schemat och sedan är det träning ikväll som gäller, jag måste ha mitt körkort snart för jag behöver det verkligen. känner för att bli oberoende nångång.


dagens bild


kännde att jag bara var tvungen att lägga in denna bilden för att jag tycker om den så mycket.
stella mc cartney

klädtips



satte ihop ett kollage med veromodas nyheter, brukar inte gilla deras kläder numera men nu tyckte jag att de fått in en massa snyggt! bland annat kjolen som även finns i svart, tycker själv att det är lite herve leger stuk på den och jag tror nog att den kan bli hur snygg som helst, dock i svart, cerise är inte riktigt min färg. Klänningarna är också snygga enkla men snygga. Billigt är det också, inget av plaggen ligger på över 400 kr. najs

thank you

29542-BLACK
santa, i would'nt say no thanks to this
go GOJANE
 

totally on


har fått låna boxarna av Full House av en arbetskollega, har precs sett klart andra säsongen nu, kan inte sluta titta. det är så roligt. väldigt underhållande mycket 80's bara , men det gillar jag . Speciellt Stephanie nu när hon är liten sjukt bright unge.

Alone




Claude Kelly - Alone en mycket bra låt, jag gillar sånna "bry sig om världen låtar!" men frågan är vem som gör den bäst är det orginalet med Claude Kelly eller sveriges nya pojkband EMD, Eric Mattias och Danny? själv så gillar jag båda men jag tycker nog att pojkarna får till det bra. men det är svårt. håller ni med mig om att det är en bra låt?


en ny nominering till veckans blogg



Nästa blogg vi valt att nominera är Jonnas blogg därför att vi tycker att det är en så fin blogg, hon verkar trevlig både i bloggen och när hon skriver kommentarer. Man blir glad av att komma in och läsa hennes blogg helt enkelt.

vi kommer nominera 2 st till och sedan utse vinnaren ikväll efter 22,00.Se detta som en rolig sak inte något superseriöst direkt! puss

ankelboots


ÅH, jag hatar att jag är så pank, får ju lön idag och är den BRA så lovar jag både er och mig själv att jag ska köpa dessa skor, och dem som jag bloggade om innan. MEN jag älskar dessa skorna de är från topshop och kostar ca 800. det bara står ELINOR på dem.

vad tycker ni om dem ? hiss el. diss?

a la Elin Kling



dessa jeans från whyred är hur snygga som helst, ännu snyggare blir dem ju också på Elin, jag undrar hur dem skulle suttit på min kropp. man kan ju önska att de satt snyggt och att jag någon dag skulle kunna få äga ett par likadana.


torsdag 23, lön imorgon



Åh vad jag är PANK ! men igår när jag och Katta skulle handla mat för att laga hemma hos henne, DET TOG PRISET! lite för pinsamt för att gå in på detaljer. men när man tänker tillbaka så är det faktiskt ganska kul att man har skraoat ihop varenda liten 5o öring.
Idag blir det träning för mig igen jag ska även ner till körskolan och ha körlektion måste plugga lite teori hemma nu innan jag ligger ju lite back i den. gud bevare mig vad tråkigt det är med körskoleteori!
håll utkik här i bloggen för det kommer upp nya nomineringar till veckans blogg idag och vinnaren visar vi imogron kväll. puss

bloggnomineringar

nu kommer de två första bloggarna som vi nominerat till veckans blogg.



Den första bloggen vi valt är Sandras blogg dress like a princess. Vi gillar den för att hon skriver bra om kläder och mode, och man får även ta del av hennes partypics och andra roliga bilder. Det verkar vara en ärlig blogg med genomtänkta inlägg.




Den andra bloggen är Nathalies blogg peace. Den här bloggen uppdateras väldigt ofta, och man kan alltid förvänta sig ett nytt inlägg när man klickar sig in där.  Its all about fashion!


Två nya nominerade bloggar kommer upp imorgon. Vill du att din blogg ska va med ? Övertyga oss :)

träning



ska snart iväg och träna med flamman, har även hittat en tävling idag som jag ska anmäla till. 115, 12 med ackumulatorhoppning, sjukt skoj låter det det är den 16e november, fan ta gud om det snöar den dagen !

black edition



Dessa svarta klackar såg jag igår i Sofis mode och blev helt kär i de kommer från dinsko och jag tror bannemej att jag ska åka direkt ut på väla ( för er som inte vet så är det ett köpcentrum i helsingborg) och låta dem bli mina idag. 349:- är det enda dem kostar. är dom inte snygga så säg!? får se om de är lika snygga i verkligheten och på min fot ! puss

en självklar outfit



gjorde ett litet kollage med enligt mig en självklar och sjukt snygg outfit som man både skulle kunna ha till vardags och till fest, fast jag skulle ju använt den mer till fest eller så jag skulle varit lite extra fin. jackan och skorna kommer från ellos, klänningen som ni redan vet från stylebystars, armbandet från  marcjacobs och väskan från chanel. Jag gillar det enkla men ändå stilrena.


leopold



bild lånad från K
aroline

riktigt snygga undies från topshop, jag måste åka till nova snart och besöka denna affär. detta undrklädes-sättet hade gärna fått flytta in till mig i min garderob.

19 oktober


bjuder på den här.

godmorgon, uppe med tuppe som vanligt!( kl 9 är inte att vara uppe med tuppen elinor!!!)
ska iväg till stallet och sen till jobb, slutar 17.oo idag so good . Hade en riktigt trevlig och mysig kväll igår det får göras om, bilder därifrån kommer in senare så fort min medspelare har vaknat skulle jag tänka mig! när jag har slutat jobba hade jag tänkt att jag skulle åka och titta när katten tävlar i lund om jag gör det så har jag kameran med mig där så att ni får se, låter nice huh? puss

bättre sent än aldrig



äntligen fick jag bilderna av ella, kan ju säga att de inte var så smickrande när de väl kom in på datorn, men jag har ju lovat att bjuda på en så här har ni en med min style by stars klänning! gillar ni den ? Nu: marias place!

skoskåp



det vankas jobb om ca 3o min, hela åtta timmar. därefter blir det lite mys med katta och maria hemma hos maria ute i laröd, ska man kanske kolla på stjärnor på is ? vi får se vad kvällen har att erbjuda men någon utgång blir det inte för min del, jag är något så kallat PANK tyvärr. allt löser dig! vad h ar ni för er ikväll? kram

chai latte





En chailatte nu hade inte suttit fel, väntar på att min vän E ska hämta upp mig, får se om hon är lika sugen som jag är  hope so! Jag vill så gärna smaka en riktigt god cupcake, helst från USA/starbucks och så ska den gärna vara galet söt att titta på så söt att man nästan inte vill äta upp den.



med sina bara händer

det kom in en berusad man på jobb idag, jag frågade artigt vad han ville ha DIG säger han ! tyvärr såger jag jag finns inte med på menyn. Han frågar sedan vad vi har att erbjuda, jag ber honom att backa ett steg och kolla på våra menyer (som är gigantiska) han frågar sedan vad som är gott, jag visar honom dagens som är biffstek med pommes. det tar han! Han går och sätter sig, och när maten är klar så går jag ut med den till honom och visar honom att man kan ta bestick där och pekar samt att han får ta sin lättöl som han beställt själv i kylen. okej säger han och börjar äta pommesen. jag går in i köket igen och kollar efter en stund bort mot honom och ser att han fortfarande sitter och äter pommesen med händerna han ar alltså inte hämtat några bestick!! jag viskar lite tyst till min arbetskollega: kolla han äter med händerna. hon svarar bara han inte äter köttet med händerna också. strax därpå ber min arbetskollega mig att kolla dit då jag ser att han sitter och äter köttet (biffsteken) med händerna, även salladen som är inlagd och ganska saftig typ som pizzasallad äter han med sina bara händer. inte nog med att han är berusad och  äter med händerna erbjuder han sig att öppna dörren till en annan kund (MED SINA KLADDIGA HÄNDER) grooowse.

hold your horses


är lite sen på väg till stallet hästarna vill komma ut !
måste tyvärr snabba mig, skriver fler inlägg sen. & bilden är från idag alldeles nyligen. puss

i want the time of my life


ljuvlig bild

jag kan inte påstå att jag har åstadkommit så speciellt mycket idag heller, och ännu en ledig dag blir det imorgon också, vad ska jag göra? det är en tanke som ständigt snurrar i mitt huvud. vad ska jag göra med mitt liv och när? jag vill bara här ifrån, prova på nya saker vidga mina vyer och skapa nya kontakter. snakkade med en i stallet idag som ledde mig in på nya tankar men mer om det en annan dag. En annan sak jag vill är ha ett nytt jobb, tjäna lite mer pengar så jag kan slösa lite. det är så mycket man vill ha när man vet att man inget kan få. Tråkigt nog så känner jag mig luspank, tur att det är den 15onde idag och att lönen kommer den tjugonde. fellows har ni något att berätta? puss

killar!




Jacka forever21 ca 220 kr
halsduk topman ca 84 kr
tröja/cardigan topman ca 250 kr
mössa WESC 190 kr
tee från rock paper scissors 300 kr
jeans acne 950 kr
kängor/boots från Refined by Bobbie Burns 1600 kr
converse 600 kr

 hope you like it guys

det krävdes något drastiskt

dagen har haft blandade känslor kan jag lugnt säga, den började bra ella mötte mig och vi tog en stadig frukost på subway, efter det började det gå utför då jag skulle åka och prata om ett nytt jobb allt blev krångligt. sen gick det bara utför ännu mer, ni ver föräldrar är inte alltid lätt att tas med eftersom att de för det mesta inte tycker som man själv gör , tjafs. När jag kom till min älskling så blev allt mycket bättre som vanligt, flamir då för er som undrar, det stod träning på schemat katta hängde med idag och vi provade att rida på ett nytt bett som jag lånat av min vän. underverk är väl ett mycket bra ord.


pellham

acne



nyinkommet från acne!

jag blev helt kär i den, vet inte varför för igentligen är den nog jätte ful men volangerna, formen, armarna som är lite längre och att den går in lite där nere, för mig är den helt perfekt, hade det inte varit för min budget och för att det ligger på 2000 kr så hade jag köpt den och kännt mig som en gud vid nästa utgång och gången efter det osv... skorna som modellen matchat med är inte heller fel. vad tycker du ?


competion


jobbig och lång dag, varit på tävling hela dagen både som funktionär och som ryttare tävlingen gick sådär måste jag nog säga folk börjar nog undra vad jag gör med min häst. men jag lovar det är bara på hfrk som han är sån! vi vann iaf första klassen och fick 4 fel i andra, jag kan ju säga att jag vann rätt mycket på tiden eller vad säger du ella ? stackars mamma hon kan inte ha haft det lätt uppe på läktaren och inte pappa heller som fick hanskas med mamma. andra klassen gick bra endast för att jag red med ett jävla anamma! nu ska jag aldrig med tävla någon tävling som är under 110 cm för då är det bara sken. Som tur var så hade jag hjälp av världens bästa hästskötare/coach ella , vad ska jag göra utan dig på tävlingar. förlåt om det kan bli lite jobbigt att förstå vad jag menar alla gånger när jag ber dig göra en sak och menar en helt annan. till något helt annat: jag och ella ska snart åka upp till stockholm för att besöka annika, jag vill inte att hon ska bo där uppe, det enda positiva med att hon bor där är ju att man får gratis logi. Vi ska köra upp och där uppe blir det fest och shopping. imorgon ska jag också ut på en liten utflykt, ska bli kul ? det får vi se helt enkelt. hoppas ni mår bra fokkers. puss


hbg i min ...

utelivet i staden där jag är född dvs helsingborg sundets pärla suger så sjukt mycket. Man går ut och har höga förväntningar kommer till ett ställe där du varit trilljoner gånger och helt plötsligt kommer du inte in!? de har höjt åldern till 20 JAHA ??? fortsätter till nästa ställe du kommer in på, där sitter det bara en massa vinpimplare och ser tråkiga ut. du beställer 2 snordyra drinkar dvs en mojito och en Cosmopolitan för ca 224 kr exakt. När du druckit upp dina dyra 6or går du vidare till nästa ställe där du igentligen inte kommer in men vakterna ger med sig och det ser du också på folket som är där inne, idioter! så fortsätter det hela kvällen tills du hamnar på något av ställena Crom eller steakhouse som är FJORTIS ställena i hbg, lätt att komma in och billig sprit men folket!? hej kom och hjälp mig. Nej nästa gång blir det en annan stad norrland kanske ? jag tror nog att det skulle vara bättre att åka dig och dricka lite HB för då hade du nog haft roligt iaf. bdw  vi fotade outfiterna med ellas kamera, lägger in dem så fort hon skickar dem. Vi var så snygga men till vilken nytta ?

style me like a star

hej , Katta vad gör du ?


hej
ikväll är det utgång som gäller för mig och min vän ellinor med 2 L även kallad Ella. hon är nog på sin väg hit till mig nu så vi ska glo på idol och göra vid oss här för att sedan bege oss ner till hbg-staden som jag önskar vore något helt annat än vad den är. men idag ska jag ha KUL i min nya style by stars klänning. Ni kommer få se kvällens outfit bilder senare när vi är färdig-fixade. skulle ha jobbat till 22 noll noll, men fick bytat min tid tackar tackar. vi hörs snart så får ni lite pics.

höstens måste



ett av höstens måste anser jag är en snygg, stor, varm och mysig halsduk som man kan gömma sig bakom när det börjar bli kallt samtidigt som den är en snygg asessoar.


topshop är allt bra!


alla kläder på bilden är från topshop, väskan är från marc jacobs och kostar säkert förmögenhter det krävs säkerligen ett banklån för att kunna få gosa med den väskan! men snygg är den. Kavajen på bilden äger jag själv och jag tycker om den, dock är den nog LITE snyggare på bild än i verkligheten enligt mig. Denna outfit hade varit ultimat för mig en utekväll någon annan stans än i helsingborg. För hade man kommit med de jeansen och skorna till här i vår lilla stad så hade det varit många som glott ögonen ur sig. det är så snyggt!


tips


ögonbrynstrimmer från depend!
en väldigt bra grej om du är lat som mig och inte orkar noppa dina ögonbryn jämt och ständigt, det är mycket lättare att få en snygg form på brynen och det går mycket snabbare sen är det även mer smärtfritt. ligger på dryga 1OO lappen och det är något som man jag rekomenderar. Nu när jag har användt denna så har jag flera gånger fått beröm för mina bryn = SANT


enkelt och stilrent


Denna miniklänning som mer ser ut som en kjol och ett linne har jag klickat hem fast i beige kjol och svart linne, den är så enkel men kan ändå göra hela outfiten och du behöver inte matcha med så mycket annat. längar tills den dimper ner i brevlådan för då ska den användas vid nästa utgång! tror att klänningen är inspirerad av stilikonen lauren conrad precis som mycket annat snyggt hon bär.  nästa party outfit blir kanske just denna !?


a new blog is born



´äntligen ! vi vet att ni alla har väntat på wearegood. nu sitter vi och meckar med det sista för att sedan gå ut och fira öppningen av bloggen. vi ska ut en liten sväng på stan för en drink eller två, eller tre, eller fyra?!.
håll utkik, kanske blir just du utsedd till kvällens? vi kommer presentera oss och wearegood mer imorgon. vem tror vi att vi är ?


RSS 2.0