rimalfflamir


torsdag 27/11



godmorron vänner, blev precis väckt av Ella jag vet inte riktigt vad hon ville men det var kul att hon ringde ändå. det är nämnligen inte så ofta hon gör det . hahah  ska snart ut och köra med pappa lovade min körlärare att jag skulle köra så mycket som möjligt så att vi slipper ta fler körlektioner än nödvändigt. Jag är snart(förhoppningsvis) klar med mitt körkort vilket kommer bli så otroligt skönt. Jag hatar att åka buss, alla sitter och glor på en och man själv glor på andra för att man inte har något bättre för sig. eller så sitter man och spänner sig bara för att man inte ska glo tillbaka. tycker inte om det! Nu frukost till Huset fullt


charterfeber vs stockholm!

sitter just nu och kollar på charterfeber och då kommer minnena från i sommras fram haah !
imorgon bär det av till stockholm, tyvärr ingen charter till värmen men det kommer bli roligt ändå!
det ska bli en del shopping såklart, som alltid!
fast jag har ingen aning om vad jag ska köpa? haha vilka problem man har va?
sen hoppas jag på en riktigt fin utekväll också,

haha nu måste jag återgå till charterfeber, den ena killen blev precis utslängd från hotellet haha!

skor!

idag har jag köpt nya stövlar! från trampolin!  det blev hål i mammas plånbok efter att jag hämtat de! men det va det värt haha!
såhär ser de ut!


låt rubriken tala



hej, idag är nog en bra dag jag ska ha körlektion, packa inför stockholm, växla pengar sen ska jag träna ikväll. där imellan ska jag försöka hinna med att fixa mina naglar som jag inte hann här om dagen. men först av allt  frukost.

greys anatomy

jag roar mig själv genom att kolla på greys anatomy,


elle galan 2009

jag har kommit på en sak.
jag vill jättegärna gå på elle galan 2009,
någon som vet vart man kan köpa biljetter hahahah?
nej skämt och sido, men det hade vart skoj att gå!
då får man ännu en anledning till att köpa en ny klänning!

its a good day

ska åka direkt och hämta ut mina converse nu sedan ska jag bege mig till stan som planerat och därefter till jobb. jag jobbar 13,oo-19,oo och tränar kl 20-oo helt perfekt mitt nya jobb är sjukt bra kan berätta mer om det en annan dag. nu måste jag skynda mig, jag undrar hur Ella mår idag med tanke på spinning+dressyrträning hennes kropp har nog träningsverk. tänkte lämna ett meddelande till henne här eftersom hon ALDRIG svarar när jag ringer.

ELLA ring mig så fort du ser detta !!!!

godnatt





med denna "snygga" bilden på mig(tillvänster) och ella(tillhöger) säger jag godnatt.

still looking after my fur hat

imorgon när jag vaknar ska jag kila ner till stan för att hitta min eftertraktade pälsmössa, jag vill verkligen ha en nu när det börjar bli kallt och jävligt. jag har kollat i affärerna men det är omöjligt att hitta och jag har kollat på tradera men där kan man ju inte se om den passar på mitt huvud. jag vill ha den NU. kan knappt vänta tills imorgon ! Mina coverse har också kommit - ÄNTLIGEN. de ska hämtas ut imorgon :)

så här kommer det se ut när fille är i farten!


i brist på annat



hade inte så mycket för mig innan idag  och jag satt och deppade för att det är juletider, så jag gjorde ett kollage på mig med sommarbilder i högsta grad, där finns bilder från costa brava, studenten, balen och kos. jag är ingen vintermänniska. för ska det vara vinter ska det vara SVIN kallt och en halv meter snö men det blir det aldrig här.

var på väla precis med mamma, jag som hade shopping förbud, det gick inte så bra med det jag köpte ett par leggings och en kjol som jag ska ha nu när jag åker till stockholm i helgen. sjukt kul ska det bli!

nu ska jag sätta på huset fullt boxen säsong 6. buhu bara två säsonger kvar :(

” To all those lost souls who have forgotten to believe in the immensity of One Tree Hill.”

Av rubriken att döma kan ni som läser omöjligt missa vad F.Johanssons obarmhärtiga ordbajsande kommer handla om en slaskig måndag som denna. Men först ska vi reda ut varför en OTH-nörd som jag skriver på en blogg som från början handlade mest om mode…
Here's the deal... Jag har under en längre tid skrivit på min blogg ”fillepipe17.blogg.se” och detta har min gode vän och vapendragare E.Malmros snappat upp.
Troligtvis lyckades jag genom mitt sätt att skriva, charma denna unga dam på ett sätt som fick henne att tänka större. För vad kan vara större än att få, Filip ”Fillepipe” Johansson att gästblogga på wearegood.blogg.se?

Nåja, cut the crap! Här ska det levereras ett OTH inlägg av sällan skådat slag.


I morgon släpps avsnitt 12 på nätet och förväntningarna är otroligt höga. Efter förra veckans totala misär så är vi nog många som hoppas att geniet och regissören Sanford Bookstaver har ett äss i rockarmen. Av förgående säsonger att döma så känns det som att uppryckningen och de geniala dragen bör dyka upp snart. Hela säsong 6 har startat lite trögt och hittills har den största chocken/genialaste draget varit i avsnitt 2 och 3 då Quinton dör och begravs. Jag kan fortfarande känna samma känsla som jag gjorde när jag såg de två avsnitten. Förtvivlad satt man framför dataskärmen och hade självmordstankar, för egentligen ville man ju verkligen inte att den framtida Tree Hill stjärnan Quinton Fields skulle dö.
Men med lite distans till det hela så känner jag ändå att det var ett av de många genidrag regissören Sanford Bookstaver besitter. Lycka och framgång i all ära, men när det gäller film och serier handlar det väll mest om att väcka känslor och det är något han verkligen gjorde genom avsnitt 2 och 3. Rysningarna och de glansiga ögonen kan ingen kommit undan?

Efter avsnitt 2 och 3 tycker jag dock att resterande avsnitt har varit lite utfyllnadsmaterial och en transportsträcka. Det har inte hänt speciellt mycket och det senaste avsnittet gjorde ju bara en otroligt förbannad. Man satt och väntade på att något skulle hända, men det gjorde det aldrig. Därför tror jag att nästa avsnitt kommer vara ett riktigt slag i ansiktet. Peyton åker in på hospitalet och Lukas bestämmer sig för att verkligen göra film av hans bok ”Ravens”.
Jag kan mycket väl ha fel, men det genialiska draget måste snart komma…

Ska jag på ett lite poetiskt sätt skriva en kort OTH-introduktion för alla er som inte riktgit gett er in i One Tree Hill leken så kan man väll säga så här:

Medans ungdommarna kämpar för att finna sina platser i världen, lämnas de vuxna i Tree Hill för att handskas med alla de belsut de tog för många år sedan.

Frågar man mig vad det är som är så otrolgit bra med serien så har jag svårt att ge något rakt och direkt svar. Men precis som Lucas, Nathan, Haley, Brooke och Peyton kämpar vi också för att finna vår plats i världen och där av känner vi igen oss i många utav huvudkaraktärerna... Vi kanske genom detta känner att vi inte är ensamma. Det är kanske inte barar vi som söker vår plats och har problem?

Jag väljer nu att avsluta min gästbloggning här genom att citera mig själv från ett inlägg jag skrev för ett tag sedan.

"Ruset och rysningarna som går igenom kroppen vid injiceringen av den dagliga One Tree Hill dosen är obeskrivlig. Att hotta ett One Tree Hill avsnitt rakt in i hjärtat är som en skål cocopops i dess finaste och renaste form... Obeskrivligt och ljuvligt! Jag vet ibland inte om jag ska skratta eller gråta åt det hela. Att komma på sig själv, sittandes i träningskläder, svettig med rödsprängda och på gränsen till gråtfärdiga ögon framför ett OTH avsnitt, är inte helt ovanligt här hemma på Hälsovägen 43A. "

William Blake skrev en gång: ”Det finns saker som är kända, det finns saker som är okända, och där emellan finns det dörrar”, så låt oss öppna dem!

// Fillepipe

bor vi i norrland?

ja tydligen för snön vräker ner även i Helsingborg!

mörk vs ljus

jag är en sån person som alltid mixtrar med håret! hårförlängning hit och kortklippt dit.
jag gillar att förändra mig,
nu sitter jag och funderar över min hårfärg som är blond med ljusa och mellan blonda slingor.
ett tag har jag vart brunhårig också, det va riktigt snyggt på mig då jag såg mycket äldre ut.
men ändå har jag kärlek till mitt blonda hår. när man väl färgat det mörkt är det ju så svårt att få tillbaka sin ljusa hårfärg?!

so damn hot



sorry peace-bloggen men jag var bara tvungen att sno denna bilden av dig, han är ju så sjukt snygg jag kan knappt vänta tills imorgon när nästa avsnitt släpps av gossip girl. är han inte snygg ?

vill ha !




Dagens vill ha är: en tröja från burberry, kjol från whyred och jeans från nolita!


christmans

snart är det jul! bara en månad kvar nu, helt sjukt.
jag har som vanligt inte handlat en enda julklapp, jag är den som springer runt i butikerna den 23 och även den 24/12, jag är alltid ute i sista minuten. varje år är det samma sak!  sen lovar man sig själv att nästa år ska jag vara ute i god tid! men det är man ändå aldrig, varför?!?

jag undrar om ni har några tips på bra och roliga julklappar? jag vill ge mamma eller pappa en upplevelse, det sägs ju att det är årets julklapp?
//ella


om julen


Vart man än går så är det julpyntat, på maxi, i köpcentat i butikerna när man kollar upp i andras fönster ser man adventsljusstakar och julstjärnor. Min arbetskollega gick och nynnade på det strålar en stjärna och pratade om luciatåget, mamma och pappa planerar när de ska ta hem granen och nästa helg är det julahoppningarna i Åsbo. Snön kom i fredags. Är det bara jag som inte är redo för julen än? Det är 2009 om en månad, vad ska jag ha på mig på nyårsafton eller framförallt vad ska jag göra på nyår? allt sånnt här brukar redan vara planerat in i minsta detalj vid det här laget men inte i år? Jag tror inte jag är redo för att börja kränga all julmat och alla andra onyttigheter än. Jag tror att jag har börjat leva mitt liv dag för dag numera och inte som innan i förtid. är det bra eller dåligt? konstigt känns det iaf. Känner ni er redo inför julen?

återigen måndag

det känns som om det alltid är måndag för mig, när man jobbat hela helgen och i stort sätt inte gjort något annat sen blir det måndag och man har ingenting att göra helt plötsligt. Idag har jag bestämt mig för att jag ska plugga teori, fixa till mina naglar så mina händer inte längre ser ut som om de igentligen skulle sitta på en mans kropp och sen ska jag rida. Jag hade igentligen velat åka ut på väla och köpa ett par leggings som jag vill ha, men jag har ju shoppingförbud! hmm...

snor kallt

det va snor kallt när jag red! min häst exploderade mest hela tiden, det va som att sitta på ett jetplan ?!
nu ligger jag och läser min kära bok ! den är sjukt bra och jag vill inte släppa den,
i morgon vill jag vakna upp till ett varmt sverige tack!
//ella

evening

hello friends!
idag på jobb fick jag äntligen smaka pumpa paj och sötpotatis som en arbetskollega hade lagat till sin familj igår när de firade Thanksgiving. Pumpapajen var god och smakade pepparkaka fast hade såklart en annan konsistens och sötpotatisen smakade som det låter sött men dock inte potatis. konstigt att man kan kalla det potatis och äta det till kött jag tyckte snarare att det var en dessert.


glömde en sak!

jag glömde berätta en sak, att enligt norrlänningen på jobb igår är jag för smal!?
nog den första som sagt det.
jag har funderat fram och tillbaka kring detta och kommit fram till två saker
antingen hade han sjukt dålig syn, eller så umgås han bara med BiB människor!
kan verkligen inte vara något annat!

vinterland

vi har hemskt vinterväder, fast enligt norrlänningen på jobb är detta ingen vinter, nej konstigt när de är vana vid 20- grader och 150 meter snö, jag är absolut inte gjord för snö och kyla!

igår jobba jag, jag är skit trött idag bara för det. idag måste jag tyvärr sätta mig på hästen eftersom det är träning i morgon! jag avskyr verkligen att rida när det är kallt. det är allt annat än roligt.
en sak som gör mig super glad det är att jag åker till stockholm på fredag, ska bli riktigt skönt, har bestämt mig för att jag bara ska slänga in sakerna där vi ska bo för att sen gå ut på stan och shoppa! då kommer jag även ha fått mina nya snygga skor!
hoppas bara detta hemska vädret försvinner!
nej nu ska jag tyvärr iväg och rida, hoppas jag inte typ förfryser eller något?! tacka gud för ridhus!
//ella

wonderland


nu ska jag jobba till 19,3o sen ska jag upp med mamma till stallet och rida det är min söndag. Det ska för en gång skull bli roligt att jobba för jag är ledig i den hel vecka efter idag. hur sjukt är inte det ? men jag lovar att jag säkerligen kan få tiden att gå ändå! jag har massor av saker jag kan göra fast än att jag inte jobbar :) vi hörs senare. puss

vinterland

jag har varit så ARG sedan det började snöa i vår stad i fredas det är därför jag inte har bloggat. Det förstöde nämnligen min lördag eftersom vi inte kunde åka till tävlingen som planerat. satt hemma och bölade hela morgonen sen åkte jag med Maria till hennes stall och fick rida lite där, sen åkte vi och köpte mat som vi lagade hemma hos mig. det blev min favvo Mango Chutney! När vi höll på att laga maten och hade satt in kycklingen i ugnen då går en säkring så Ugnen fungerar inte samt en massa lampor i huset levde sitt eget liv, som tur var hade vi på den öppna spisen där satte vi "gratängen" och värmde den. HAHA  Sen satt vi och kollade på den otroligt tråkiga lördagsunderhållingen på televisionen som bestod av dansbandskampen, AMF, stjärnor på is, postkods miljonärerna eller vad det heter. inget passade oss i smaken iaf. hoppas på att söndagen blir en bättre dag PÅ JOBB!!! varför ska jag behöva jobba när det är julskyltning på råå?

twilight

japp såg den underbara filmen igår.
tyckte verkligen om den! läser boken om jag kunde drömma nu faktiskt och den är också bra, om inte bättre. jag brukar alltid gilla böckerna mer! vart på stan med mamma idag, lagt undan ett par stövlar från trampolin! jättefina verkligen som jag tänker ha på mig i stockholm nästa vecka, ska bli riktigt skönt att få komma iväg.
självklart kommer jag ha både data och kamera med mig!

hos mig är det snorhalt på vägarna nu! helt sjukt , är skit rädd för att köra när det är halt. och det är riktigt kallt också.
jag är verkligen ingen vinter människa!

när jag va på stan hitta jag även en jättefin stickad tröja från Marc jacobs, vill inget annat än ha den!
man får väl se hur shoppingen går i stockholm! är lite sugen på att plocka ut en fond, men kanske inte nu när ekonomin i sverige är så dålig som den är! det trodde ni inte om mig va ? att jag va så ekonomisk haha?
nej nu skriker boken på mig igen!
//Ella


twilight

idag ska jag se filmen twilight innan jag ska jobba!

igår kunde jag inte blogg för precis som alla andras strejkade även mitt internet.
är sjukt trött på det mobila bredbandet också för det har också bestämt sig för att strejka!
nu ska jag sätta in min älskade dressyr sadel på annons, hoppas någon köper den direkt!

hej



anledningen till att jag inte har bloggat är att jag helt enkelt inte har kunnat komma in på bloggen, mitt internet är inte alls som det ska och det är inte kul. men allt är bra med mig jag håller på att ladda upp inför tävlingen imorgon, känner mig riktigt taggad. Igår när jag red så hade vi ett litet "titt hinder" framme och jag bad maria höja och höja till slut låg det på 130 och det kändes som 80 hur bra som helst jag älskar min häst.!
ska till stallet när jag har ätit frukost, sen ska jag möta Katta i stan , vi ska luncha får se vart vi hamnar. är allt bra med er ? vad har ni för planer inför helgen ? KRAM ELLI

jag är inte dålig på att svara

jo jag måste erkänna att jag är sjukt dålig på att svara både i telefon och på msn haha !
jag ska bli bättre sorry bästa elli !
idag har jag vart hos henne och fixat sjukt snygga inbjudningskort till hennes fest !
jag längtar jättemycket, jag ska bli kalas som jag är på varje fest ! haha
tror om jag ska va ärlig att det kommer bli årets bästa fest.

nu sitter jag och kollar efter kläder på nätet, hittat jätte många nya saker jag vill ha.
med mig hem från stockholm ska jag iallafall minst ha en klänning, ett par skor och ett par jeans!
//ella

god morgon


HEJ, igår var det ingen bra bloggdag för mig jag pluggade teori på morgonen och sedan jobbade jag till sju sen tränade jag och var inte hemma fören vid 22 tiden då jag var helt slut. så istället för att blogga då så  slängde jag mig på soffan och kollade på  huset fullt (vad annars?) Idag hade jag tänkt att jag skulle försöka ragga hit ella hem till mig så att vi kan göra mina inbjudningar till min 19 års fest, det är på tiden att de kommer ut nu. Men Miss Ella är fete dålig på att svara i telefonen och jävligt bra på att ignorera en på msn också så jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. nu ska jag äta frukost och göra mig en riktigt god smoothie . KRAM

lussebullar

jag är sjukt sugen på lussebullar, men jag är sämst i världen på att både baka och göra mat ! ni kan fråga vem som helst men jag kan knappt laga ris!! skandal jag vet haha
någon som vill komma hem till mig och baka lussebullar till mig nu haha ?


hemska vinter !

jag är en av de personerna som verkligen avskyr vinter och kyla, jag hade nog aldrig klarat av att bo uppe i boden eller happaranda haha. idag ösregnar det och blåser skit mycket hos mig, hästarna står självklart inne !
sitter och väntar på att ridsportsbutiken ska öppna så jag kan köra iväg dit och handla nya vitaminer och mat till mina kära små hästar haha. fast min häst inte förtänar någon mat med tanke på att han sparkade mig igår ! det känns faktiskt idag.

jag sitter inne och kollar på massa sidor om resor, jag älskar att resa, man lär sig så mycket av det och träffar många nya människor ! med tanke på att vårt väder är som det är, så skulle jag gärna satt mig på ett plan till Maldiverna eller Fiji öarna och stannat där i ungefär tre veckor. det räcker för att min vinter depression ska försvinna helt !

Ta mig till Fiji öarna


eller Maldiverna duger det med haha !

redeyes



vad har hänt med internet ? mitt har varit segt som tuggumi i flera dagar nu. det är jobbigt när man får sitta och vänta för att den ska ladda klart internet sidan som tar hundra år ofta så blir det att man struntar i det istället. är det någon annan som har drabbats av internetsjukan?

collide

sitter och lyssnar på lite one tree hill musik, låten collide är super bra ! tycker ni borde höra den, ni som inte redan gjort det. iallafall, träningen på ridhuset för den nya tränaren gick helt underbart bra idag ! han va en stjärna, galopp ombytena satt klockrent och han va så skön att rida på kandaret. sen när jag skulle ta av honom transportskydden råka den gasten sparka mig ! skit ont gjorde det. men det va inte så farligt. nu är jag verkligen helt slut, varit igång hela dagen. funderar på att boka ett body pump pass på torsdag om jag orkar. någon som gått på ett sånt pass ? vad tyckte ni ? jag är så himla shopping sugen nu ! längtar bara tills jag är i underbara stockholm igen! ska bli så skönt att komma tillbaka "hem" igen, jag kallar stockholm för mitt andra hem haha! nej nu ska jag faktsikt återgå till one tree hill. sov gott alla, det kommer iallafall jag att göra

en orgasm

asså att träna är som en orgasm, om inte bättre!!!
jag har nyss kommit hem från mitt spinning pass på 60 min,
jag är helt slut nu, körde bort alla illska kändes det som haha.
nu är jag snabbt hemma sen ska jag iväg till nästa träning.
hopppas min häst är på bättre humör idag

idag när jag städade hittade jag en mängd kläder jag inte ens  visste att jag hade! jag måste bli bättre på att hålla ordning hemma haha,
nej nu måste jag skynda mig, ska hinna få i mig lite mat också
//ella

utvilad

nu är jag ganska utvilad ! somnade skit tidigt igår faktiskt, va helt död efter jobbet och utgången i helgen haha.
nu har ella vart duktig och städat jättefint hemma! hittat massa par jeans?! hur kan man bli av med kläder?
om tre timmar ska jag iväg på spinning sen träna min häst, han ska få gå med kandaret idag för han är så sinnessjukt stark ! orkar verkligen inte hålla honom..

nej nu ska jag dansa vidare till min super höga musik och bli klar med städningen. sen ladda som satan till spinningen, ska bli riktigt skönt, nu längtar jag till måndagarna haha.
//ella

vad jag har kvar av året 2008


short glove


short gloves är något som står på min önskelista öven en ny väska, helst en quiltad chanel men drömma kan man ju allt ! vad tycker ni om sakerna oven som kommer från Chique? de har fått in en massa snygga nyheter.

hole



jag vet inte riktigt vad jag tycker om de håliga strump byxornas än, på vissa är det supersnyggt men på andra ser det inte klokt ut, på  mig skulle det nog inte se klokt ut, speciellt inte om jag skulle få för mig att börja klippa och ha mig själv i strumpbyxan. men jag har sett ett par från topshop som är råsnygga, man kanske skulle våga prova.!?
vad tycker ni?

you rock my world

du snurrar min värld
bara du!

lilla ella lever ja !

ja elli jag lever faktiskt. även fast jag är sjukt trött. va hemma vid halv 7 i morse, somnade vid 8 och då vart det redan ljust ute? jag sov till 2 haha, sen va jag som en zombie hela dagen, gick ut och red en häst som va sjukt stark och på bra humör. ska träna honom i morgon!
nu har jag greys anatomy maraton med mig själv, jag är helt fast i den serien haha.
sitter och funderar över julklappar, det är snart dax att bege sig ut och sloss med hela sverige om de perfekta julklapparna och det är aldrig lätt.. tycker min pappa är svårast att handla till!

samtidigt som jag ser på greys anatomy planerar jag vad jag ska köpa i stockholm haha, innan jag åker tänker jag beställa en tröja från www.bbook.se, slänger in en bild på den nu !
hoppas ni har haft en bra helg för det har faktiskt jag haft!
//en halvdöd ella


fri men ändå bunden


falsterbo, sommar 08

har käkat ostbricka med famlijen nu ska vi spela guitarr hero, jag SUGER bokstavligen på det har ingen fingerfärdighet eller taktkänsla över huvud tagen tråkigt nog. kul är det i allafall :)

lever ELLA ?

what goes around...


trött på det mesta nu, jag blir det när jag bara jobbar och sover men idag stod det i mitt horoskop att något nytt och bra kommer ske vilket verkligen behövs i mitt liv. jag skulle behöva något som raderar allt gammalt från mitt huvud så att jag slipper gå och tänka på det hela tiden. sjukt jobbigt är det. nu ska jag se hancock för den filmen har jag inte hunnit med än jag vet att jag är lite efter men så blir det. film är inte mitt största intresse

working day



goddag, har precis varit i stallet och släppt ut hästarna samt mockat, ska eventuellt dit och rida efter jobb om jag orkar med tanke på att ag slutar halv 8. Nu ska jag sova två timmar till innan jag börjar, SKÖNT


1980

oj vad gammal han var!

jobb !

jag ska jobba idag ! aldrig roligt att jobba natten efter man vart ute, men men sånt man får ta haha.
om två veckor är jag äntligen i stockholm!  som jag längtar, ska bli riktgt skönt. självklart kommer både data och kamera med !
glömde säga att igår hamnade jag i värsta bråket mellan två killar på helsingborgs sunkigaste ställe ! jag och elli skulle bara in där och gå på toa, men det gick inte som jag tänkt mig. jag fick min fot mosad av ett bord !? och jag kan säga att den mår inte som den ska idag. men den bättrar väl sig.
nu ska jag slänga mig i duschen och fixa mig för att sen sticka till jobb..
hörs i morgon !
//ella

utgång igår

jag och elli hade faktiskt riktigt kul igår! det blev en sen kväll med massa dans, shott och musik
fast vi var i vår egna tråkiga stad hade vi roligt.
bilder från kvällen tänker jag lägga in nu!

elli hade stans snyggaste skor!


Mina (ellis) skor





jag träffa jessica, vi vet inte vem han i bakgrunden är ?




bosse på stan

i kirshen kirshen on the korshen korshen, and im gonna open open the korshen korshen korshen im gonna torshen the fishen fishen. nu är det din turshen

ella och smellie

nu är jag hos elli , ella är hos elli haha,
hon duschar och jag bloggar
ikväll ska vi ut i staden , ska bli roligt
vi kommer att fotta det vi har på oss så ni får se hur snygga vi är ,

kirshen karshen


ella unt elli

com nyss hem från stallet gick rätt bra att rida idag faktiskt förutom att min häst är som en tickande bomb som laddar sig för sprängning, och när den sprängs så vill inte jag sitta på det är en sak som är säker. Ska snart börja jobba och nu överväger jag om jag ska lägga mig och vila lite tills jag ska börja eller om jag ska vara så duktig så att jag sättar mig med ett teoriprov. får se, hoppas själv att det blir det andra valet fast om jag ska ut ikväll så kan jag ju behöva lite skönhetssömn!  förresten min uppkörning/uppskrivning är nu bokad vilket är skönt, nu har jag ju liksom en deadline jag kan hålla mig till tror själv att jag blir lite med strukturerad nu i fortsättningen.

finally friday




från carro

jag fick ett meddelande inatt från min vän/barndomsvän Carro, jag citerar

'Haha ligger o tänker på gamla minnen om oss, gud vilka tider, helt sjukt. Ett av dem är när du och jag var och hälsade på min mormor på berga, du hade på dig ett par ljusblåa fin byxor, vi hade varit ute och lekt på gården, när vi kommer in till mormor ser jag att du blivit helt skitig i rumpan, haha så sätter du dig på dörrmattan (sån plastig 'gräsmatta') och gnider rumpan mot mattan och gör istället det ännu värre och får noppror. ledsen blev du:P'

'eller då när vi var hos din morfar och red shettisen och Ida skulle testa, mot hennes vilja släpper vi hästen och hon ramlar av i värsta geggan, haha'

vilka tider

breakfast



snart kommer ella hem till mig då vi ska käka en stadig frukost tillsammans som vi gör ibland väldigt mysigt är det. Vi brukar åka till vårt favorit bageri som ligger ett stenkast ifrån mig, deras ostbullar är mums!  På första bilden ser ni en lite mindre stadig frukost vi hade när vi var i Costa brava Hilda och Ella (i rosa tröja) ser inte allt för pigga och fräsha ut, undra vad det kan bero på ?!!

WHAT ABOUT ME!

ett annat favorit klipp från greys anatomy !
det bästa är när hon skriker What about ME

lapdance

har precis konstaterat med ella att det blir utgång imoron även om jag inte alls har råd men jag vetprecis vad jag ska ha på mig och jag behöver inte släpp ut några hästar på lördag morgon så varför inte liksom?
haha och ella denna kväll ska inte bli någon kebabkväll som det kan bli ibland när vi helt plötsligt tycker att vi har tråkigt så går vi till närmsta kebaberia och köper varsin fet kebab, tar en taxi hem och trycker i oss MITT I NATTEN, fn FY på oss.

greys anatomy

detta är helt klart det bästa klippet från Greys anatomy tycker jag, tårarna rinner lika mycket varenda gång !

summertime


elli och ella had a nice time in kos
tyvärr är det ingen summertime i mitt land längre jag skule klarat mig utmärkt med en årstid sommar.

Har precis suttit med en bokressention som min lillasyster har tills imorgon och tror ni hon har läst boken ?NEJ. Svin konstig bok, handlar om en tjej som byter namn tre gånger inom loppet av 6 år palla det ? jag är rätt glad över att jag inte går i skolan längre faktiskt även om jag tyckte att det var rätt kul att sitta och skriva hennes arbete och känna sig mycket bätte än "alla andra" HAHA det måste man få göra ibland.

min torsdag


pluggat teori, varit och jobbat, varit på möte,
ridit min häst, ska (äntligen) äta och sen blogga.

make up store

ge mig massa smink från make up store !


make up store

jag är riktigt sugen på att handla massa smink! speciellt smink från make up store,
är inne och kollar på deras hemsida nu och har hittat massor av roliga saker!
tur stockholm har massa make up store butiker !
nu börjar det bli mörkt och tråkigt hos mig.
ska nog åka och fika med elli ikväll förhoppningsvis.

nu sitter jag och kollar på färjan haha, det är verkligen ett av mina favorit program !
riktigt löjligt men ändå ! haha

lugn dag!

idag har jag (ella) en lugn dag haha ! elli är och jobbar.
jag har varit ute i stallet och fixat hela dagen ! red ut en runda och spela in en video blogg som kommer upp ikväll förhoppningsvis om jag är teknisk haha !
nu ska jag in på www.nelly.se och kolla om där finns lite snygga kläder som jag kan beställa hem.
jag älskar verkligen den sidan !
vad har ni för er idag?
någon som har något tips om en sida på nätet där man kan hitta snygga kläder?
//ella

black book

Gisele GrayEnglish Woman
Mary fucking KateFred

black book har stört coola tishor, de är inte jätte billiga, nästan alla ligger på 379 kronor men som sagt de är coola och vill man ha en tisha som inte så många andra har så tycker jag man ska köpa. !

kate moss



är självaste kate moss gravid nu?
jag tycker inte att det ser bättre ut!?

bikbok2009



snodde bilden hos Amanda där hon berättar att en del av dessa kläder bland annat jeansen kommer säljas på bikbok nu i vår, jag tycker att det är underbart att man kan köpa så vackra saker för budget priser att allt snyggt inte behöver vara svindyrt ! bra bra bra...


fur hat


som jag sagt tidigare så är jag på jakt efter den perfekta pälsmössan, den behöver inte vara äkta men det spelar mig ingen roll om den skulle vara det. Hittade en från topshop som kostar ca 200 kronor och det tycker jag är en bra pris! Den som modellen Gemma Ward har på sig är ju betydligt snyggare om du frågar mig, men det kostar nog inte tvåhundra kronor. elli

hudvård

jag har en rätt konstig hud, den är lixom extremt känslig men ändå inte.
har haft ganska mycket problem med min hud, speciellt den i ansiktet !
har gått på behandlingar hos en hudterapeft i över ett år men slutat nu.
istället använder jag riktigt bra produkter som ger en det man behöver.
jag använder bara krämer från märket dermalogica och trivs jättebra med de !
någon som provat deras produkter? om inte rekomenderar jag er att göra det !
produkterna är ganska dyra men otroligt dryga !
//Ella

   

unwritten

nu har jag varit och ridit, det gick mycket bra !
ska sätta mig och svara på alla kommentarer vi fått idag. så trevligt att folk kommenterar !
har även hunnit att shoppa lite i hästbutiken idag ! fast jag har ju shoppingförbud men det räknas väl inte när det är hästsaker? haha

sitter och lyssnar på unwritten med natasha bedingfield! det är dagens låt enligt mig (ella då)


you still think



 för mig är detta dagens låt, ganska dyster men ändå fruktansvärt bra!
Sam malone-City and Colour

sunshine !

idag är det faktiskt lite sol ute ! jag ska iväg och rida, sen träna på kvällen !
det kommer nog bli en bra dag idag !

12 november, om en månad äre fest !



vakna nyss, har körlektion om mindre än en timme sen ska jag och mamma på massage och sedan är det träning ikvällan. rätt najs faktiskt hur ser er dag ut, berätta :)

ella är tråkig

jag är nog världens tråkigaste person!
har precis sett klart filmen och nu har jag laddat min itouch med sjukt bra musik !
så nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. jag är riktgt trött i kroppen efter min ansträngning igår haha !
hoppas ni alla haft en underbar dag !
i morgon kommer det bli en bra dag, det känner jag på mig.
hoppas ni har haft en underbar dag !
//ella

dröm klänning !

jag har hittat en klänning, som verkligen är min absoluta dröm klänning !
hade jag fått den hade nog mitt liv vart fullbordat ! iallafall en vecka !
lägger in en bild på den nu,  klänningen är från CHANEL och Mischa Barton bar den i ett av O.C avsnitten !

Gör mig glad och ge mig denna klänning !

från idag !

nu kommer bilder från idag haha ,





stress, stallet, kurs!

jag har stressat sen jag lämnade elli, fixat hela stallet för min hemska syster skulle träna. slängde mig i duschen hämta mamma och åkte på kurs! nu är jag ÄNTLIGEN hemma!  jag och elli har spelat in en riktigt rolig video blogg som ni kommer få ta del av så fort jag lagt in den ! har även bildbevis på hur jag förstörde för en lastbil som hade parkerat alltför närma ellis och deras uppfart haha, istället för att terrorisera honom med en lapp, så förstörde jag hans parkering!

nu sitter jag och kollar på systrar i jeans på 3an, har precis pratat med C som renoverar som en galning där hemma, han är fan beroende av det haha !

träning



ska iväg och träna hoppning nu finns inget mer att säga mer än att  vi får väl se hur det går !

prison break



till nästa serie jag följer, PB alltid lika spännande och bdw One tree hill var mycket bra idag.

du kan inte parkera där !

HAHA ännu en gång str det en bil för vår infart så att vi inte kan köra in bilen. många gånger om har jag och Ella satt lappar på bilar som stått där då vi skrivit :  DU kan inte parkara här !  idag stod där en fet lastbil som vi ställde oss precis framför så att han hade rätt mycket problem när han skulle köra ut igen, vi stod i mitt fönster och asgarvade åt gubben som faktiskt får skylla sig själv!

lunch

ibland blir man lycklig av små saker ! nu ska jag åka och äta lunch med elli , sånt gör mig glad och jag tar med min kära söta rosa kamera !
// ella

vi är en IT familj

när man vet att man lever

okej jag kom verkligen inte upp ur sängen i morse! har inte rest mig förrän nu, jag har så fruktansvärt ont i rygg och nacke, och mina armar är helt döda. så nu har jag tryckt i mig panodil och sitter och smörjer in mig med zon typ överallt haha ! fast det som är bra med träningsverk är att man vet att man lever haha, nu vet jag att jag faktiskt har lite muskler på min extremt otränade kropp ! idag ska jag som jag sa igår bara ta det lugnt. funderar på att sola men det känns inte så lockande att sätta sig i bilen faktiskt, även fast min bil är ganska skön att köra. sitter och tänker på stackars Elli som pluggar teori, hoppas det går bra för henne !
förlåt för jag inte skrivit innan men som sagt så orka jag inte ta mig upp ur sängen! ska kolla hur min häst mår senare haha, han har säkert lika mycket träningsverk som jag har.
vad har ni för er idag?
jag är riktigt sugen på att shoppa, känner på mig att jag kommer göra av med massa pengar i stockholm, kommer bli skönt att slippa den ångesten haha!

en sak jag hade velat göra nästa år är att åka till New York! någon som är sugen på att hänga med? den jag helst hade velat ha med är Elli för hon har stenkoll på allt verkligen haha!
nej nu ska jag fortsätta smörja in mig med zon och försöka äta lite !
//Ella

en inte alltför graciös bild på mig och elli, men roligt hade vi den kvällen och det är huvudsaken !

OTH time

nnu är det dax igen för att ladda ner nästa avsnitt av mitt favoritpogram / serie one tree hill avsnitt 10 är det denna gången. Jag fattar inte att en serie kan vara så bra som OTH är, jag är helt besatt. Nog för att gossip girl och prison break  som jag också följer är bra men det finns verkligen inget som klår OTH. är det någon som håller med mig ?


godmorgon



tänkte väcka er med en underbar bild på Gemma Ward, är den inte fin ?
Jag förstår att det kan bli vädigt rörigt när jag och Ella skriver, att man inte riktigt kan förstå vem det är som skriver men jag tänkte att vi skulle göra varsin autograf som vi undertecknar varje inlägg med. Då kommer det bli mycket lättare!
Förbered er på en kommande dag men en MASSA inlägg för jag ska inte göra något speciellt mer än att plugga teori under dagen , vilken innebär en massa bloggande. sounds good huh?

tar tillbaka det

okej jag vart ganska irriterad när jag skrev det förra inlägget! man ska verkligen inte skylla på hästen.
jag vart bara trött och irriterad, URSÄKTA !!! nu såhär efter en dusch, så känns det mycket bätttre.
träningen gick faktiskt bra, min häst är bara en bitch och det är bara bra att han inte är som vissa andra och bara luffsar på, tur jag och elli har de finaste bitchigaste hästarna haha , som rolf göran brukar säga, det är de knäppaste hästarna som brukar gå långt, för de är så pass starka mentalt och det stämmer verkligen !
fick goda kommentarer om min ridning och att jag red med känsla !  det tackar vi för !
har precis ringt och väckt stackars C, även han hade tränat idag den lille skiten,
i morgon, om jag ens kommer upp ?! blir det en mega lugn dag, ska skritta och mysa med min häst. sen ska jag sola i 10 min bara för att bättra på färgen ännu lite till !
nu ska jag verkligen sova, ska först se ett av de roligaste sex and the city avsnitten haha !
på torsdag blir det på spinning cyklen igen !

förresten tack för alla underbara kommentarer vi har fått :)


en kommentar

har en kommentar.. min häst är fan sämst
jag rider sjukt dåligt
allt gick skit
nu ska jag lägga mig och förhoppningsvis decka

elli ella


jag och ella på tempel, precis när vi kommit hem från Kos

Var och kollade på Ellshen när hon tränade sitt stora åbäk precis jag ,mammaoch ellas pappa stod i hörnan vid tränaren och fick bygga upp ett "staket" av stolar för att inte bli nerslagna av hennes häst som var lite väl aggressiv denna kväll.
tänkte slänga mig på soffan och se vad det finns på tv, antagligen kommer jag somna där också och vakna mitt i natten av att jag ligger konstigt och inte inne i mitt rum.
Imorgon ska jag sätta klockan på 9 och gå upp för att plugga körkortsteori, verry funny

en sak till... stackars dig Ella imorgon bitti!

en som inte kommer kunna gå i morgon!

en som inte kommer kunna gå i morgon är jag ! för jag har precis varit på spinning i en timme ! helt slut, men det va riktigt skönt, jag fick ur mig alla mina agressioner jag haft de senaste dagarna haha ! nu ska jag iväg och fixa min häst för att träna honom. känner på mig att jag kommer sova riktigt skönt inatt faktiskt!
trevligt att man fått så många snälla kommentarer ! tack så mycket.
nej nu ska jag iväg och fixa mitt stora djur, hoppas på att han går fint och att tränare gillar mig !
önska mig lycka till!
// ella

jag älskar verkligen denna bilden!

peace



jag vill och jag har velat länge, ha en likadan tatuering som Ashley Simpsons har på sitt långfinger. jag har testat att rita till ett liknande peacemärke på mitt finger för ett tag sedan och jag trivs med det. Sjukt coolt tycker jag det är. jag vet att jag säkerligen inte delar denna åsikt med så väldigt många men annorlunda är det iaf. Vad tycker du om hennea tattoo?

spiderman

com nyss hem från stallet, har även varit med celle i hennes stall. Nu är jag helt stelfrusen också eftersom det är så kallt. När jag kommer hem nu och ska sätta mig och blogga möts jag av en FETE stor spindel på min vägg, har dom inte gått i ide nu ? jag som trodde spindeltiden var över. men tydligen inte, och det är ingen hemma som vågar plocka bort den heller. Nu ska jag äta fiskgratäng sen ska jag nog upp till ridhuset och kolla när Ella tränar sin bjässe häst. eller så blir jag bara hemma och käkar choklad och bloggar ? det ärkanske till och med något bra på televisionen idag vem vet ?

Kul att vi fått så många nya läsare idag hoppas det håller i sig, men blir liksom bara mer peppad av det! Puss till er


cosmopolitan

min favorit drink är cosmopolitan ! jag älskar den !
hade inte sagt nej till en nu!


solad och klar!

nu har jag varit iväg och solat! det va riktigt skönt. fast jag brände mig lite haha !
somvanligt somnade jag i solariet , så himla skönt men jag blir lika rädd varje gång det piper haha!
när jag stack och solade fastnade jag såklart i en poliskontroll, kontrollerade körkort hastighet, bilen ja rubbet, helt sjukt , har redan blivit stoppad tre gånger och jag har bara haft körkort i nästan 1 år! jag klarade alkotestet iallafall.
ska iväg på spinning snart, men först ska jag dra och plocka in min häst och göra honom halvklar inför träningen ikväll! ska bli roligt att prova en ny tränare faktiskt! hoppas min häst sköter sig utan att få några damp anfall eftersom snokar klubben kanske är där haha.
// Ella

jag och min häst!

julångest

precis som elli har även jag lite ångest över att tiden går sjukt fort nu. känns som om jag fortfarande lever kvar i Grekland och kos där vi spendera en vecka av vår sommar! det va helt klart den bästa resan ever och det ska göras om!
jag har sjukt mycket att hinna med innan det är nyår! nytt jobb, nya kläder såklart!! beslut om ridning, framtid som ska fattas snart! handla miljoner med julklappar och en sjukt bra present till elli för hon fyller 19 år ! kan inte tiden bara stanna och typ vänta på ella?! mitt största problem på julen är helt klart vad jag ska ge min underbara kära pappa ? som typ alltid ställer upp fast jag är en gnällig bitch ibland!
nej det känns som om jag ska sätta mig med min kalender och PLANERA som jag är så duktig på, eller inte! haha
//Ella

vill tillbaka till vår underbara greklands resa!

10 november



redan 10 november liksom, tiden bara rinner iväg. Jag måste börja planera min 19års fest jag vet ju typ hur jag vill ha det men hur många och vilka ska jag bjuda? det är ju om en månad GAH, börjar smått känna ångesten och snart kommer alla julklappar svälla över en det orkar jag bara inte. Jag är alltid ute i väldigt Ogod tid dvs mellan 20-23 december och jag brukar sitta och packa in de sista julklapparna på juaftonsmorgonen.
från en sak till en helt annan: jag väntar fortfarande på mina nya converse han har nog inte skickat dem än, det är nu jag vill ha dem inte imrogon.

äkta novemberväder

idag är det äkta november väder, svin kallt, blåst och regn! mina hästar ska stå inne iallafall haha !
idag ska jag träna både mig själv och hästen! så det blir träningskväll.se för min del! kommer nog va ganska död ikväll.
innan jag ska börja mitt första träningspass så hade jag väldigt gärna velat åka och sola! jag vill bli brun till stockholm.
nu sitter jag och kollar lite tv och försöker äta lite frukost, men det verkar va svårt att få ner den tydligen!
usch nej sätt mig på snabbaste planet till thailand och låt mig gå i ide där hela vintern!
//ella

studentbal 2008



I brist på annat visar jag några fina bilder från min srudentbal nu i våras, man kan verkligen säga att jag hade 'the time of my life' då allt var perfekt och man levde verkligen livet.  tänk hur bra det var i skolan?!

if i was a boy

kan inte sluta lyssna på låten, jag hoppas ni har hört den det är något som gör att jag bara inte kan få den ur mitt huvud. Den är visserligen lite nedvärderande mot boys, but what a heck ?  beyonce.

min depression

min depression har släppt lite! har hittat ett par skor som jag vill ha! insett att det inte är långt kvar till stockholm! och har fått reda på massa saker om mina famtida planer inför nästa år och det känns super bra! har även pratat med underbara C som alltid får mig på sjukt bra humör! tack tack!
i morgon blir det spinning, måste hinna till stan en runda för att kolla och prova mina skor! sen leta upp en ny halsduk för den jag har från H&M klia och sticks haha (lät precis som hemska lotta på bråkmakargatan nu!) hittar jag ingen får jag helt enkelt leta upp min kära burberry halsduk som jag varit så smidig och tappat bort!! den kliar absolut inte och sticks inget! nu ligger jag död i min säng. ska upp tidigt i morgon faktiskt! så tänkte lägga mig nu! imorgon kommer det bli en bra dag tror jag, eller jag hoppas haha!
//Ella


i morgon ska jag vakna upp med ett leende på läpparna!!

what a life



jag har inget att göra är verkligen rastlös, har försökt att ringa ella tusentals gånger nu men hon svarar inte. Sitter och funderar på hur min veka kommer att se ut och det visar sig att det är rätt så fullsmäckad faktiskt jag som hade tänkt ge mig av på lite äventyr, tyvärr kommer jag nog få ställa in det.  Mycket av veckan kommer att bestå av övningskörning och teoripluggning för nu har jag verkligen gett mig FAN på att körkortet ska bli ett avslutat kapitel.  ska räna både tisdag och onsdag hoppning är det då. Sen jobbar jag tors-sön men jag hoppas på en härlig utgång med ella?

höst depression!

just nu lider jag ella av en allvarlig höst depression. kan bero på att jag har jobbat i helgen och att det har vart skit mycket att göra där. sen kan det bero på att vädret i sverige just nu suger som F*N!! helt sjukt när jag vakna idag, det ösregnade och blåste och va svinkallt på samma gång, kan det bli värre? Svar NEJ!??
gick ut och red iallafall och det gick väl ganska bra. för övrigt känner jag inte för någonting. känner inte för att träffa eller umgås med någon. bara lägga mig och sova för att sen vakna upp i bättre tider, om nu sånna finns?!
jag behöver insipration till något nytt. kanske ett par nya skor kan hjälpa mig? eller en resa?
hade så gärna åkt ifrån vintern ett tag.. ser iallafall framemot min stockholmsresa fortfarande!
nu ska jag faktiskt lägga mig, lyssna på min itouch och sova bort denna dagen, som om jag inte reda gjort det?!
hoppas verkligen att det blir en bättre dag i morgon!
// en deprimerad ella!


denna box är min bästa vän när jag är deprimerad!

kusinen sjutton jordsnurr






halligalli

var precis nere i staden och skulle lämna Annika, hon skulle åka hem till stockholm när vi kommer ner vid knutpunkten ser vå ett helt tåg med hulliganer komma mot oss och ett annar från andra håller som på 1 sekund startar slagsmål. och bakom dem kommer 10 polishästar som försöker fösa bort hulliganerna men de har över huvudtaget ingen respekt för de stora hästarna, jag och Annika hamnade mitt i "slagget" sen börjar idioterna kasta cyklar på hästar och poliserna. vi kom ingenstans de började smälla smällare och bete sig ännu svinigare. Våra hjärtan gick i 190. det fanns ett antal blodiga människor inne på knutan också. Hur kan man vara så dum i huvudet att ge sig på en polishäst? nog för att de slår på varandra men på ett oskyldigt djur som inte kan försvara sig ? jag blir tokig

förresten : min hund luktar killparfym!

competion



har precis kommit hem efter en lång dag på tävling. Flamir (min häst ) och min vän Annika har tävlat idag. Anledningen till att jag inte tävlade är att jag inte tycker det är speciellt kul att tävla dressyr. Hon red LA:1 pogrammet och det gick faktiskt väldigt bra, han var dock lite rädd för allt och otroligt spänd men både jag och Annika är Nöjda ! räcker inte det ?
JO

sabado

lördag, jobb 11,3o till 16,oo efter det ska jag med Annika upp till hästen och träna inför imorgon samt göra han ren och fin. Men ikväll då ? vad händer då ? igentligen är jag för trött för att göra något men jag vill ändå. OCH som mitt horoskop sa så måste jag ut och visa upp mitt mod :S  nej men jag slutar fyra och då bloggar jag igen.

Ella ligger nog och sover eftersom hon jobbat natt, det är bud på att ringa och väcka henne bara för att hon ska vakna ? nej så task är jag inte. hoppas hon klarade sig hem från LA inatt.

en trött elli


Michelle i huset fullt

när ella börjar jobba så slutar jag, tack och lov för idag är jag riktigt seg och det blir inget party för mig idag inte, jag ska ta ett glas cola och lägga mig och kolla på huset fullt som förtillfället är min nya sysselsättning i livet. Tvingade till och med Annika att titta på det igår stackars henne. Förövrigt har dagen varit bra, min häst är otroligt fin just nu och ska tävlas i dressyr på söndag av min kära vän från storstaden på söndag . Kan det bli bättre ?

en arg ella

just nu är jag inte på det bästa humöret
kan bero på att idioterna på mitt jobb har flyttat mig till en annan stad IGEN,
det är fan tredje eller fjärde gången. det lutar åt att man säger upp sig snart faktiskt
blir så jävla trött på folk som aldrig kan följa schema eller något..
jag hatar att ligga och köra flera mil i bilen helt ensam och dessutom på natten! det är faktiskt inte så jävla roligt som det låter. jag har nästan somnat flera gånger! på ett sätt hoppas jag att det händer mig något så dom fattar att dom fan inte kan hålla på att flytta runt mig såhär! bara för jag har körkort behöver man inte utnyttja det! är riktigt trött på det faktiskt! på måndag ska jag börja söka ett jobb till iallafall! där folk kanske kan följa schemat ordentligt!
ursäkta mitt hemska språk men det va riktigt skönt att skriva av lite av sin aggression, resten kommer på mina kolleger inatt!
//Ella

7 november



flamir och annika = dressyr NU

man lär sig något nytt varje dag!

idag startade jag morgonen med att sola, jag vet att det är dåligt! men jag saknar den snygga brännan jag fick i grekland i somras. när jag skulle köra dit lärde jag mig ny saker! jag kör ibland med min ipod i öronen! har många bra låtar där och alla skivor jag har i bilen är där hack i! och radio är det värsta jag vet faktiskt. jag körde glatt till BJUV haha och satt och sjöng, när jag va på en 90 väg fick jag för mig att byta låt, jag släpper blicken på vägen och börjar leta, när jag tittar upp igen hör jag hur en lastbil tutar som fan och jag inser snabbt att jag har kommit över på fel sida av vägen! PANIK typ, jag svänger vilket resulterar i att jag är halvvägs ute i diket, skakig kör jag in i bjuv och solar och det går bra! jag inser att jag aldrig ska byta låt på min ipod längre när jag kör!
när ´jag ska köra hem igen får jag lära mig något nytt igen, vid mig ligger det sjukt mycket löv, tydligen blöta löv, jag kör ganska fort, bilen framför mig halkar och slirar jag tänker för mig själv vilken idiot som inte kan köra bil! jag fortsätter i samma fart över löven känner hur antispinn systemet på min bil går in, jag bromsar hårt som fan och känner hur abs systemet går in, jag skriker och tror jag ska köra av vägen vilket inte händer, tacka gud för volvo! håller nog med mamma volvo är världens säkraste bil! haha, har iallafall lärt mig att aldrig gasa över blöta löv!
vilken morgon jag har haft! dagen har bara börjat, ska jobba ikväll, undra hur det slutar egentligen haha !
// ella

smycke

sitter även inne på http://www.bettiesgalleria.com/ och kollar på deras grymt snygga smycke!
man kan även beställa ett namn halsband, ett sånt som carrie har i sex and the city! det hade varit perfekt till mig eftersom jag fullkomligt älskar den serien!
// Ella

nätshopping!

jag ska som sagt snart till stockholm! självklart åker min laptop med på trippen, haha vet inte hur många gånger den besökt stockholm nu!
men jag har bestämt mig för att vänta med shoppingen till jag kommer dit, utbudet är lixom mycket större där än vad det är här tycker jag! men det betyder ju inte att man inte kan drömma? sitter inne på nelly.se nu!
hittat massa nya snygga kläder! vill verkligen ha ett par nya jeans, elli kommer döda mig nu när hon ser vad jag skrivit eftersom jag har hur många jeans som helst! när jag ser alla dessa snygga kläder, inser jag att min lön kommer ryka direkt jag gått av planet i stockholm!
//Ella

nolita 1699


whyred kjol 1249


friis&co 1199

Burberry 1299

peppearkakor

måste bara berätta att jag har ätit massa pepparkakor idag!
igår kom mamma hem och hade köpt två burkar med sjukt goda pepparkakor,
nu märks det verkligen att det inte är långt kvar till december!
jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag både älskar julen och hatar julen!
det bästa är ju helt klart pepparkakorna haha !


don´t blow away

idag blåser man nästan iväg!
har vart ute hos hästarna och fixat, kändes lite taskigt att släppa ut de när det blåste så mycket.
men de klarar sig!
idag ska jag försöka jaga ett nytt skidställ, ganska tråkigt men ska nog iväg och åka skidor vecka 7 och då måste jag vara snyggast i backen haha ! sitter just nu och kollar på sällskapsresa snowroller, den är så rolig! det är äkta skidsemester det haha!
sen ska jag plugga en runda, har snart slutprov som jag verkligen måste klara. och för er som inte vet så läser jag matte B, ja jag är ganska obegåvad och har en svår form av siffer dysleksi!
nej nu ska jag kasta mig in i duschen och bege mig mot stan!
// Ella


high black punk



fick äntligen hem dessa efterlängtade skorna från Ellos igår, jag beställde dem  i slutet på september tror jag. lika snygga som de var på hemsidan är de i verkligheten jag lovar. hela kalaset gick loss på 420 kr och det tycker jag absolut att dem är värda.  frågan är bara hur de är att strosa runder i?

sex and the city

nu har jag bestämt mig vad jag ska ha på mig på nyår, tror jag haha!
Nu ska jag lägga mig och se sex and the city, har hela boxen!
jag är verkligen beroende av det programmet! det är perfekt både när man är glad och deprimerad!
har redan sett hela boxen tre gånger! nu börjar jag om igen för fjärde gången haha!
jag vet jag har inget liv!



träning och önskningar

Nu har jag varit ute i stallet! Har tränat min ponny och han var mycket mycket mycket fin!
Det va riktigt kallt ute när jag red till träningen, märks att det börjar bli vinter på riktigt!
På tal om vinter har jag hittat en riktigt snygg jacka från Ralph Lauren! Den kommer bli min när jag är i Stockholm tror jag!
Jag har letat och letat efter en bild på den för att kunna visa er. Men tyvärr utan resultat.

Sitter här och funderar på vad jag ska ha på mig på nyår, det är ändå snart!
det finns ju hur mycket klänningar som helst! En sak är säker är att jag absolut inte kommer gå till Gina tricot för att hitta min dröm nyårsoutfit! Då kommer det sluta med att halva min stad springer runt i samma klänning!
lägger upp lite bilder på olika klänningar jag tycker är underbart fina alla kommer från betsey johnson och kostar allt från 400-500 dollar inklusive frakt.

Min absoluta favorit!                                                                        





önskelista


på tal om julen som ella skrev i förra inlägget, kom jag direkt att tänka på vad jag önskar mig i födelsedags present och i julklapp. gjorde därför ett litet önskekollage, pengar är ju aldrig fel att få, sen vill jag jätte gärna ha den perfekta pälsmössan nu när det börjar bli svinkallt. Den lilla svarta från herve leger hade inte suttit fel och skorna från topshop som är slutsålda överallt (hojta om någon vet vart man kan få tag på dem) sen vill även jag ha en bloggdator som man kan ta med sig precis överallt gärna en pytteliten. elinor

till julen

jag har världens största ha behov!
jag vet precis vad jag vill ha till jul,
en blogg data!
tittat på denna från acer som ska va bra!
extra plus är att den är jätteliten, lätt att ta med och rosa!
//Ella



ella skriver

Ja det är då jag som är Ella som ska blogga tillsammans med Elli,
Vi har känt varandra i ett par år och delar samma intresse! men mer om det senare.

Idag har jag och Elli varit och solat, jag brände mig inte! Sen tog vi såklart en chai latte på e-house, love it!
nu sitter jag och roar mig med att kolla på Färjan på 5an haha, ska snart ut till mina hästar. Precis som  Elli har jag också en häst, fast han är skadad just nu så nu rider jag min gamla ponny igen!

en bild på mig från i Fredes när jag och Elli va ute!

ready eddy?



vad bara T-v-u-n-g-e-n!!

4 november



En av de otroligt vackra bilderna vi tog i helgen,(gud nej) alla bilder var hemska men denna gången hade vi faktiskt KUL ute i vår stad helsingborg. bara det är otroligt. nu ska jag bege mig på cykel till körskolan och köra en runda. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter det lilla kortet som kan ta mig vart jag än vill komma/åka. snälla dimp ner i brevlådan någon dag :) Ikväll ska jag träna och vi får väl se hur det går.

Förresten, köpte mig ett par nya jeans och ett par converse igår, är lycklig!

under ombyggnad

hej på er
satte nyss in en ny header som bara är tillfällig, det kommer bli så att jag och ella driver bloggen istället det är så rörigt att göra en ny osv. jag lovar det det kommer bli minst lika bra om inte bättre !
Nu ska vi ut på stan för jag vill hitta en pälsmössa, vilket betyder att vi får irra in oss i secondhandbutikerna. Ni ska bara veta vad ella tycker om det HAHAH, puss


typ en sån här mössa vill jag ha, denna bild är från januari 08.

RSS 2.0